Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]|: SPIS :| Skrypty by Myszek_PL |: SPIS :|

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

### SIEMA ###

### Mam do zaprezentowania wam moje autorskie skrypty. ###
### 1 moim skryptem był xDrop więc, leci na pierwszy ogień. ###
### Aktualnie do xDrop dopisuje drop do inverntory każdego itemu. ###

### AKTUALNIE PISZĘ ###

### xDROP ###
### xGUILDS ### Porzucone do odwolania.
### xRANKING ### Porzucone do odwolania.

### xDROP ###

Skript dodaje na server drop z stone! Uwzględnia się do niego fortune I - 1-2 II - 1-3 III - 1-4.
Vip posiada drop +2%.
Poziomy, % na drop itp.

Porzucone do odwolania.

http://pastebin.com/eViRLAxk
// PROSZĘ ADMINA O DAWANIE LINKÓW W CODE PONIEWAŻ MI NIE DZIAŁA :< //
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może coś trudniejszego? Taki skrypt na parkour.

Opiszę Ci wszystko.

Parkour, żeby było coś takiego:

/pk - Wyświetla komendy

/pk list - Wyświetla listę parkourow

/pk stworz - Tworzy parkour

/pk ustaw - Tworzy początek parkoura

/pk setspawn - Tworzy lobby po którym się teleportujemy po wyjściu z parkoura

/pk dolacz - Dołącza komenda do parkoura (Ustaw żeby nie można było bugować, że 5 sekund trzeba będzie czekać, jak ktoś w ciągu tych pięciu sekund się ruszy to anuluje teleport)

/pk wyjdz - Teleportuje do lobby parkoura

Kodowanie: (opis)

Możesz ustawić licznik czasu np. w formie XP to jest łatwe, wait 1 second potem give 1 exp to the player. Coś takiego chyba xD

Po spadnięciu teleportuje na początek parkoura. Nie wiem jak dokładnie to zrobić ale np, jak ktoś spadnie na blok blackwool + pod nim commandblock to teleportuje na początek, widziałem to gdzieś już więc myślę, że Ci to wypali :D

Po zakończeniu parkoura wyświetla czas w jakim skończyłeś parkoura lub na głównym chacie, SizZ skończył parkour HARD w czasie 34 sekund i został nowym liderem.

No myślę, że Ci to wypali, powodzenia ^_^

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Twój spis skryptów? Hmmm spisem tego nie można nazwać, nie można również nazwać tego skryptu "twoim" skryptem, bo to zwykłe c&p tylko teksty zmienione ;_)

Opublikowano

Twój spis skryptów? Hmmm spisem tego nie można nazwać, nie można również nazwać tego skryptu "twoim" skryptem, bo to zwykłe c&p tylko teksty zmienione ;_)

Hahaha daj linka ;)..

Opublikowano

Może coś trudniejszego? Taki skrypt na parkour.

Opiszę Ci wszystko.

Parkour, żeby było coś takiego:

/pk - Wyświetla komendy

/pk list - Wyświetla listę parkourow

/pk stworz - Tworzy parkour

/pk ustaw - Tworzy początek parkoura

/pk setspawn - Tworzy lobby po którym się teleportujemy po wyjściu z parkoura

/pk dolacz - Dołącza komenda do parkoura (Ustaw żeby nie można było bugować, że 5 sekund trzeba będzie czekać, jak ktoś w ciągu tych pięciu sekund się ruszy to anuluje teleport)

/pk wyjdz - Teleportuje do lobby parkoura

Kodowanie: (opis)

Możesz ustawić licznik czasu np. w formie XP to jest łatwe, wait 1 second potem give 1 exp to the player. Coś takiego chyba xD

Po spadnięciu teleportuje na początek parkoura. Nie wiem jak dokładnie to zrobić ale np, jak ktoś spadnie na blok blackwool + pod nim commandblock to teleportuje na początek, widziałem to gdzieś już więc myślę, że Ci to wypali :D

Po zakończeniu parkoura wyświetla czas w jakim skończyłeś parkoura lub na głównym chacie, SizZ skończył parkour HARD w czasie 34 sekund i został nowym liderem.

No myślę, że Ci to wypali, powodzenia ^_^

UNIQUEPARKOUR ;)

Opublikowano

Tak, jednak unique parkour ma parę błędów.

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Pan autor będzie kontynuował prace którą zaproponowałem?

Opublikowano

Testowałeś swój skrypt? Nawet umiejętnie nie umiesz skopiować czyjejś pracy -.-

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

Testowałeś swój skrypt? Nawet umiejętnie nie umiesz skopiować czyjejś pracy -.-

Hahahahhahhaah nie wstane :*daj link ;).

Opublikowano

Nadal czekam na jakiś ciekawy skrypt, którym mnie zaskoczysz.

@UP2, kod nie jest kradziony.. z własnych stwierdzeń sądzę, że go sam napisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...