Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Corki

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Chciałbym się was spytać, czy Corki jest dalej taki "OP", jak był po dodaniu nowej pasywki do Trinity Force?

I czy skin Urfrider Corki jest legacy, czy dostępny cały czas? Bo mam wrażenie, że to skin legacy, a jest bardzo fajny i kosztuje tylko 487RP przez kilka dni. Jednak co do wyjątkowości tego skina, proszę was o pomoc, bym nie żył w niepewności. :P

Za rady lajki.

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Corki jest nadal całkiem dobry, ogarniając go możesz zdziałać całkiem dobre rzeczy, tylko że w lobby mogą marudzić, ale nie słuchaj ich.

A co do skina teraz można go normalnie kupić, z tego co pamiętam przed mistrzostwami sezonu 3* był legacy, a teraz możesz go normalnie kupić za 487 (przecena).

*z tego co pamiętam, mogę się mylić

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jest OP oczywiście.

W corkie najbardziej mi się podoba early game,na początku zadaje ogromny DMG,ma mechanizm escape,dobitkę oraz harass.

Nafeedowany robi miazgę w late game.

Co do samego skin'u ma ładny art oraz świetnie się prezentuję-możesz śmiało go brać.

Opublikowano

Corki na dzisiejsza mete jest sredni, nie ma tego powera jak kiedys i jest do tego rzadko pickowany, mozna nim grac ale na dzisiejsza mete only Lucian/Jinx/Cait .

Co do skina jest najlepszym skinem procz tego legendarnego, fajny art no i urf <3

sstwc.jpg

Opublikowano

No a ten skin nie jest już legacy, jak mówi ĐelagoX? Czy jest legacy i jakoś przypadkiem trafił na wyprzedaż?

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...