Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejscie na serwer tf2

zielakn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem niedawno od nowej aktualizacji (świątecznej) mam dziwną zmianę kolorów czyli przy uruchomieniu główne menu robi sie wszystko przezroczysto granatowe i po chwili napisy które powinny być białe są czarne ale to sie da znieść gorzej z tym że nie mogę wejść na serwer normalnie sie ładuje i przy napisie pobieranie informacji czy jakoś tak cały komputer sie zawiesza nawet pulpit jedynie co pozostaje to albo reset albo w menadżerze urządzeń wyłączyć proces tf'a w czym tkwi problem?

Opublikowano

gorzej z tym że nie mogę wejść na serwer normalnie sie ładuje i przy napisie pobieranie informacji czy jakoś tak cały komputer sie zawiesza nawet pulpit jedynie co pozostaje to albo reset albo w menadżerze urządzeń wyłączyć proces tf'a w czym tkwi problem?

Każdy ma ten problem. Jedyne co zostaje to cierpliwe czekanie aż gra sama się odwiesi i załaduje mapę. Problem tkwi po stronie gry i nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Prawdopodobnie sterowniki karty graficznej poszły lub sama karta, ew. złączka VGA <> DVI jeżeli takową posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...