Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Technik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e32acf9289.png

POSIADAM PLIKI :

- ESTIUS

- NEXANITMY2

- REINOR

- GRAYST/ALMANTIA

- TRIADOR

- TILIAN

- BASTION

- METIN5

- TAVIA.EU

Czyli posiadasz wszystkie pliki jakie były na mpc ? Nie no fajnie.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Siema,

Posiadam serwer vps frebsd i nie umiem zrobić metin2.

Zapłaciłbym przelewem bądź doładowaniem/sms a ty byś mi wgrał byle jakie pliki serwerowe aby po prostu można było pograć i dodać GM.

Pisz pw tutaj GG:49637277

tekstura.jpg

Opublikowano

Witam,

http://www.kimsufi.com/pl/ planujemy kupić ten 2.

Szukamy kogoś kto wgra nam jakieś byle jakie pliki bezpłatne i zrobi stronę do rejestracji z itemshopem taka słabą żeby nie było za drogo :D

Kontakt na GG-49637277

Zainteresowani składać oferty za cenę nie większą jak 50zł.

tekstura.jpg

Opublikowano

Akurat pliki nie są z mpc bądź z epvp lecz z innego źródła.

@TheNaid

A ty Santriel rudy człowieku , który ożyłeś w grobie zamknij łaskawie swój ryj :) i wyjdź z tego tematu

Rozumiem, że jesteś zacofanym człowiekiem ponieważ ludzie już nie uważają, że jestem Santrielem tylko, że jestem człowiekiem współpracującym z Talibami więc zaktualizuj sobie tą skromną informację na mój temat.

0LsM05U.png

Opublikowano

Witam.

Wybrać ten 2 czy 3 http://www.kimsufi.com/pl/ ?

Już jutro będziemy mieli dedyka z tej strony i szukamy kogoś kto wgra nam pliki serowe i skonfiguruje wszystko no i zrobi tam byle jaką stronke do rejestracji na serwer np na hostinger.pl a nam pozostawi pobrać klienta.Pliki mogą być byle jakie aby nie były z bugowane piszcie na gg-49637277.

Oferuję wynagrodzenie pieniężne w wysokości 40zł

tekstura.jpg

Opublikowano

Witam.

Wybrać ten 2 czy 3 http://www.kimsufi.com/pl/ ?

Już jutro będziemy mieli dedyka z tej strony i szukamy kogoś kto wgra nam pliki serowe i skonfiguruje wszystko no i zrobi tam byle jaką stronke do rejestracji na serwer np na hostinger.pl a nam pozostawi pobrać klienta.Pliki mogą być byle jakie aby nie były z bugowane piszcie na gg-49637277.

Oferuję wynagrodzenie pieniężne w wysokości 40zł

Za 40zł to ty w ryja nawet nie dostaniesz. Nie wiem po co w ogole piszesz tutaj.

Btw do autora napisz do mnie na gg zasponsoruje dobry serwer ;p nie taki z kimsufi.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

O! Osoba która pobrała gotowce staje się w tych czasach technikiem :O

Moi drodzy musicie mieć coś na prawdę z głową kupując serwery u osoby, która je najpierw ukradła i pewnie nawet nie wie jakie smaczki w plikach zostawili pierwotni właściciele.

Ja się zastanawiałem czemu tak dużo jest serwerów, które padają w 1 dzień - No to teraz mam już odpowiedź.

Techników na tym forum jest może z dziesięciu, którzy są dobrzy i mają stabilne serwery.

Reszta to pseudo technicy, którzy co najwyżej mogą hamachi stawiać (czyt. autor tematu lecący na gotowych plikach).

Ja bym takiej osobie jak on nie powierzył nawet sprzątania mojego mieszkania, bo bez broszurki i gotowców by sobie nie poradził.

Jak ktoś chce mieć serwer z gotowca (najprawdopodobniej z lukami, bugami i błędami w plikach), tworzony przy pomocy tutoriali z MPC Forum, to proszę bardzo.

Miłej transakcji i jak najmniej bolesnej straty swoich pieniędzy.

Autor tematu - Zwykły no name randomowy.

Potrafi tylko korzystać z cudzej pracy, zero kreatywności.

Pewnie wszystko robi przy pomocy tutoriali z tego forum.

Wielu tutaj takich było i już ich nie ma.

Sponsor włożył hajs w takiego i stracił, a taki random znikł.

Siedzę na tym forum od 2009 roku i wiem jak tu jest (To konto założyłem w 2010, wcześniej przeglądałem forum z konta kolegi).

Mam sporą wiedzę na temat serwerów i z czystym sercem mogę wam nie polecić autora tematu.

Lepiej poczekajcie na ofertę jakiegoś ogarniętego technika z ambicjami...

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...