-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
LordTrax
LordTrax
Witam tydzień temu miałem awarję routera/switcha model :TP-Link TL-WR543G.Router/switch był na tyle zniszczony,że konieczna była wymiana na coś innego.Problem w tym,że zawsze kożystałem z internetu na dwóch komputerach.Sprawa wygląda tak,że zadzwoniłem do dostawcy internetu powiedziałem mu co się stało itd i miał przyjechać na drugi dzień i pech chciał,że nie było mnie w domu,a był mój brat gość zamontował mi Adapter Poe,który ma 1 port Lan i 1 port PoE (od anteny wystawionej za oknem idzie kabel,który trafia do portu Poe.I tu jest własnie problem co teraz? mam 1 port LAN i dwa komputery,czy jest możliwość podłączenia pod to rozgałęznika na 2 porty albo coś takiego?
Własnie ten model mam teraz:
Narazie wolałbym sobie odpuścić kolejną rozmowę z dostawcą internetu,czekam na wasze pomysły,porady.Sensowne wypowiedzi oczywiscie nagradzam Like.Pozdrawiam i dzięki.
PS:Napisałem do producenta tego adaptera poe i napisał,że pod port LAN można podłączyć switch/router mam działający z tp link,ale nie wiem jak to podłączyć.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.