Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy PC

BartekGPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem tego oto komputera:

http://allegro.pl/4x-4-2-ghz-750-gb-4gb-1600-radeon-8570-2gb-nowy-i3825911837.html

czy bede mogł zagrać w jakieś znane tytuły np bf3 nie mówię tutuaj o jakiś ustawieniach ultra tylko normalnych żeby się nie zacinało itp.

Czy bedę mogł później dokupić do niego kartę grafiki ? Bo wydaje mi się że ta którą oferuje sprzedawca jest zintegrowana.

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem tego oto komputera:

http://allegro.pl/4x-4-2-ghz-750-gb-4gb-1600-radeon-8570-2gb-nowy-i3825911837.html

czy bede mogł zagrać w jakieś znane tytuły np bf3 nie mówię tutuaj o jakiś ustawieniach ultra tylko normalnych żeby się nie zacinało itp.

Czy bedę mogł później dokupić do niego kartę grafiki ? Bo wydaje mi się że ta którą oferuje sprzedawca jest zintegrowana.

Zasilacz do wymiany i słaba karta graficzna.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ale ona jest zintegrowana ? i czy można kupić jeszcze jedną ?

Nie jest zintegrowana, ale będziesz mógł zamienić kartę graficzną.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie jest zintegrowana, ale będziesz mógł zamienić kartę graficzną.

Czyli warto kupić ?

Napewno po jakimś czasie bede kupował do niego lepszą kartę.

Opublikowano

Według mnie bezsensu robić sobie pod górkę i dwa razy zmieniać Tak jak kolega wyżej pisał dopłacisz hmm no nie wiem z 200-400zł i będzie git

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Według mnie bezsensu robić sobie pod górkę i dwa razy zmieniać Tak jak kolega wyżej pisał dopłacisz hmm no nie wiem z 200-400zł i będzie git

Tylko tak ja mam taką sytuacje, otóż miałem laptopa jeszcze tydzień temu zepsuła się grafika zintegrowana w serwisie powiedzieli że nie do naprawy. Wiec jestem "miedzy młotem a kowadłem" ponieważ w dzisiejszych czasach bez komputera to trudno się obyć :(

Opublikowano

Posiadam

Intel pentium d 2,2 gh/z

2 gb ram ddr 2

nvidia geforce 9600 gt i mam 25-30 fps na BF 3 single na multi do 15 ,ale pewnie na tym PC by chodziło na 40-50 :) Wiec mozesz kupic takiego pcta

kxAyLut.png

Opublikowano

Bez sensu jest brać ten komputer. Ta karta ledwo uciągnie BF3 na najniższych. 1500zł to minimum w dzisiejszych czasach na średni komputer do gier. Ten komputer z allegro nie będzie nadawać się do dalszej rozbudowy, ponieważ do wymiany byłby każdy podzespół łącznie z obudową, jeśli zebrałbyś kiedyś fundusze. Moim zdaniem lepiej teraz dopłacić te kilka złotych, żeby móc mieć na przyszłość solidną podstawkę pod nowe, lepsze części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...