Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pamiętnik dla potomnych

szmit1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.wpadłem na takowy pomysł że można by wymyślac własne historje do dayz SA. typowo np. oto zaczne

10 stycznia 2016 rok

godzina 1:54 pm

miejsce nieznane

Wpis 1# April

Rząd probował zapobiec apokalipsie na prózno cały kraj został otoczony kwarantanną,prawdopodobnie jestem jedną z niewielu osób które

przetrwały w czarnorósi.

Mój ojciec i matka nieżyją.

Tata zginoł pracując jak codzień na farmie,przypałetał sie do niego jakiś dziwny typ pomrukiwał był cały zakrwaiony"miał niebeiska koszule w

kratke,jeansy,adidaski,średniego wzrostu i budowy,włosy krótkie czarne",tata zmartwiony podszedł do niego zobaczyć czy nie krawawi lub nie jest

ranny wtedy on sie na niego rzucił i przegryzł mu tętnice.

Mama było schorowaną kobietą,lezała w łózku,umarła we śnie,zombie nie miało litości oderwał jej głowe 1 ruchem.

Ja byłam na 1 piętrze w swojim pokojó,napierdalałam w dayz ,ze byłam fangirl to miałąm plecak wojskowy kask siekierke i inne duperelki dobre na zombie apo.Marzyłam by kiedyś nadeszła zombie apocalipsa.żałuje tego życzenia moja matka jak i ojciec śa trupami!!!! mój chłopak pewnie też.nie wiem co z bratem studiował w starym soborze.nie mam mapy ani nie łapie sie z geografi ale musze tam dotrzeć,może być jedyną osobą która mi pozostałą.

post-32277-0-22525400-1389316019.jpg

_______________________________________________________________________________________________________________

Jeżeli się podobało moge kontunuować będe pisał takie pamiętniki coraz częsciej im większe będzie zainteresowanie.

z czasem może zaczne prowadzić dodatku audio oraz video jak ktoś będzie chciał ze mną nagrywać i uczestniiczyć w historji.

chętnych prosze o pisane na pw lub dodanie mnie na skype szmit16(nie mylić z wiekiem mam 18) lub na steam:ja21918

Opublikowano

spoczko dziś zrobie 2 wpis;p

wiesz let;s play to jest let;s play a ja tworze coś kreatywnego
:* chodż jak ktoś by chciał ze mną nagrywać nie mam nic przeciwko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...