Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping wysoki..

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam straszny problem z pingiem.. nie wiem co się stało ale od jakiegoś miesiąca nie moge wgl grać.. proszę tutaj jest link z moim aktualnym pingiem... ;/

http://www.speedtest.pl/test/76167558

dodam że z jakieś 2 tygodnie temu robiłem formata... wszystkie sterwoniki mam zaktualizowane... kilka tygodni gra chodziła płynnie, nie było żadnych opóźnień ale coś mi sie stało ; / innym znajomym gra działa normalnie.. nie mają lagów (mam na myśli tych którzy płacą taki sam abonament jak ja i mają tego samego dostawcę internetu..) dodam jeszcze to że nie pomoga mi "Gamebooster" czy też "WTFast".. podczas gry wyłaćzam wszystkie procesy, które moga powodować lagi.. ale to nic nie daje :( jesteście mi jakoś w stanie pomóc? w czymś doradzić? :)

Opublikowano

Witaj!

Już widać, że to nie zależy od twojego komputera, tylko od dostawcy internetu. Pilnie się z nim skontaktuj i opowiedz jaka jest aktualna sytuacja.

8372383248.png
Opublikowano

Musisz mieć słabego net'a,polecam Ci sprawdzić ile masz MB,jeśli okaże się że 512 kb/s(jak na ss'ie)to żeby grać bez lagów musisz dokupić parę MB szybkości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...