Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teemo

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze i najefektowniejsze jest maksowanie R>E>Q>W,czemu ? Jak maksujesz E masz większy DMG z hitów oraz trutę,a co do drugiego skill'a to Q może zadawać konkretny DMG oraz służyć do harassu.

Opublikowano

Nie, na przemian maksujesz Q/E, nie idzesz w jednego skilla.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeżeli masz melle to maksujesz E ale jeśli ci stanie taki jayce na topie (niby kontra ale ogarnięty teemo go zje) to lepiej maksować według mnie Q bo z harrasem łatwo nie będzie a last hity można robić bez tego dmg z E tylko podchodzimy gdy mamy Q w zasięg ataku jayca. Ostatni skill oczywiście W

Opublikowano

czy to co co mówi vanosz jest prawdą?

Po części tak,ale myślę że jak grasz spokojnie/chcesz poframić lub deffujesz do maksuje się E,z kolei jak chcesz harassować i grac agresywnie to na przemian (Q/E).

Opublikowano

Maxuj tak, jak jest Tobie wygodniej. Zaczęłam grać tak, jak mi znajomi doradzali i nic nie ogarniałam,tzn. nie szło mi... Więc cóż. DOdawaj w to, co uważasz za słuszne.Ja osobiście na Teemo pierw maxuję Q > E > W <w między czasie R>.

Opublikowano

Jak nie dasz rady obijać przeciwnika tylko max 1/2 hity to maxuj Q, E się maxuje do spokonej farmy i do melee przeciwnika!

Jak maxujesz Q to radze ci pierwsze złożyć zonyie(nie wiem jak się pisze ;d) lub rabadona by mieć duże dmg, jak w e to oczywiście nashor potem maseczka pod grzybki.

Opublikowano

E - i składasz nashora pod AP/AS

Q - potem by mieć oślepienie, zazwyczaj walisz Q i harrasujesz E z AA ile się da.

W - to wiadomo do ucieczki

no i R kiedy tylko się da to tez wiadomo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...