Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] internet , proxy i lol

MaRcZuK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co sie stalo , uzywalem programu do zmiany proxy , wczesniej 0 problemow . Nic nie robilem przez chwile , byl wylaczony.

Nagle zaczelo mi sie cos chrzanic , strony sie nie wczytywaly i wyskakiwal blad:

Nie można nawiązać połączenia z serwerem proxy

Serwer proxy jest serwerem spełniającym rolę pośrednika pomiędzy Twoim urządzeniem mobilnym, a innymi serwerami. Twój system jest skonfigurowany do używania serwera proxy, ale Opera nie może się z nim połączyć.Jeśli używasz serwera proxy…Sprawdź ustawienia proxy lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby się upewnić, że serwer proxy działa prawidłowo. Jeśli uważasz, że nie powinieneś używać serwera proxy: Przejdź do menu Opera > Ustawienia > Zmień ustawienia proxy… > Ustawienia sieci LAN i odznacz „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.

Ogolnie jest polaczenie z netem ale strony sie nie wczytuja, jak uruchomie ponownie proxy to internet dziala.

I problem z lolem

http://scr.hu/114g/yyqx7

Bez proxy nie dziala z proxy takze , nie wiem co sie stalo wogole i nie wiem jak to rozwiazac juz zrobilem kilka rzeczy ktore mi poradzili oraz kilka rzeczy z google od ludzi ktorzy mieli ten sam problem.

Opublikowano

Spróbowałeś przywracaj zmiany proxów tego programu ? Jak wcześniej było dobrze to to będzie najłatwiejsze rozwiązanie,do tego poszperaj w panelu użytkownik'a(w Twoim internecie).

Opublikowano

Spróbowałeś przywracaj zmiany proxów tego programu ? Jak wcześniej było dobrze to to będzie najłatwiejsze rozwiązanie,do tego poszperaj w panelu użytkownik'a(w Twoim internecie).

Nie wiem , co jest , usunalbym ogolnie go , ale jak tylko go wylacze net mi siada, a przyda mi sie podlaczenie do neta poki co zeby to rozwiazac, przywracanie zmian to opcja Connect/Disconect wiec tu nie ma o czyms takim mowy ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...