Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie CFRP, FRM, FC

Castio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam mianowicie takie pytanko. Do czego są te itemki ? Do wymieniania na bronie ? Jeżeli tak to jak je SZYBKO zdobyć. W jakich okolicznościach dropią itp.

Bardzo proszę o wyjaśnienie.

1389306494-U1084641.png

By Me.

Opublikowano

Są potrzebne do wytwarzania broni w Gun Smith Shop. Zdobędziesz je za zabijanie przeciwników (co jakiś czas dostajesz, najwięcej chyba na Deathmatch, poczekaj aż ktoś się wypowie na ten temat bo ja mało gram ostatnio). Możesz również kupić w Item Shopie za bodajże 100NX :)

Opublikowano

Są potrzebne do wytwarzania broni w Gun Smith Shop. Zdobędziesz je za zabijanie przeciwników (co jakiś czas dostajesz, najwięcej chyba na Deathmatch, poczekaj aż ktoś się wypowie na ten temat bo ja mało gram ostatnio). Możesz również kupić w Item Shopie za bodajże 100NX :)

A jak te bronie wytworzyć ? :)

1389306494-U1084641.png

By Me.

Opublikowano

Tak jak mówiłem, w Gun Smith Shop, jest on nad lub pod (nie pamiętam ;_; ) Item Shopem. Dosyć jasno jest to zrobione. Potrzebujesz dane bronie i daną ilość tych "ulepszaczy" aby wytworzyć broń. Jednak nie ma 100% szans, na to że Ci się uda. W każdym bądź razie dostaniesz jakąś broń.

Opublikowano

A jak te bronie wytworzyć ? :)

Klikasz w Gun Smith Shop (pod Item Shop) i jeśli chcesz wytworzyć np. AK47TC to potrzebujesz:

-CFRP x12

-FC x9

-FRM x6

-Magnum

-TAR_21

-AK47

-12000 Dinarów/ 1Ticket (nowa waluta)

Klikasz w Create i broń się tworzy lecz nie zawsze wygrasz tą którą chcesz.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Sam gram bardzo już często na DM :) Blue storm 200 kills w 30 minut zrobiony max, przy około 70 do 100 kili moich to jest po 3 każdego czasami. W większości to tak po 4 na grę.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...