Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheat od ksywabezliter! klamstwo!

marian21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!!! cheat o ktorym pisal ksywabezliter ze go tworzy itp to jedna wielka sciemaa! ten frajer oszukuje ludzi i wmawia im ze zrobil czita! dodajac jakies hu*owe screeny i film w ktorym to niby on hakuje chcial aby kazdy mu uwierzyl!! prawda taka ze kupilem mu doladowanie za 20 i mial wyslac cd key ale ten

gimbus powiedzial ze kod byl zly! frajer! nie ma czita w huja rznie! uwazajcie na tego gimbusa wiem z kad jest jak ktos chce dane to podam -.-

Opublikowano

ja nie wierze w was, ze wy uwierzyliscie ze on moze zrobic cheata...

i nie wierze, ze jestescie zdolni zaplacic za haxa

buahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Zdolny do tego jestem, ale fakt, naiwni strasznie, Marian, a teraz sie pilnuj, jak to jest uruchamiac dziwne programy od dziwnych osob? i to jeszcze zak ase :D

Ps. gówno o mnie wiesz, ale za to ja o tobie wielw. wiecej na pw masz:)

55555

Opublikowano

W necie pełno jest oszustów co wykorzystują naiwnych też się przejechałem kiedyś i więcej żądnemu pedałowi nie zaufam i radze uważać na przyszłość. Poza tym tak jak kiedyś już ktoś gdzieś tutaj napisał po wuj wam cheaty do tak prostej gry???

pozdro

Opublikowano

Mówiłem że to złodziej :) i naciągacz to nie wierzyliście

Wrzucił jeden filmik w którym zabija 3 osoby gdzie nie ma nawet kawałeczka napisu że to hack [menu czy coś]

i scrina który mógł być zrobiony w paint

Idioci ...

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...