Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje dziwne momenty w grze Skyrim.

Sprayder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

możliwe, że nie jest to dział od tego. Ale who cares? Jakie były twoje dziwne momenty w grze Skyrim? Pamiętam, że znalazłem kiedyś ciało jakiejś Bretonki w lesie niedaleko Rzecznej Puszczy. Nudziło mi się więc chciałem ją przeciągnąć do rzeki płynącej niedaleko. Ciągnę, ciągnę, jestem już niedaleko. Usłyszałem coś, odwróciłem się a tu M'aiq Kłamca siedzący w krzakach mówi coś w stylu "M'aiq życzy ci jak najlepiej".

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

A ja miałem pewnego buga, o którym prawie nic w necie nie znalazłem.

Dodatek Dragonborn, sam koniec, walka z Miraakiem. Jak mu hp spadło do jakiegoś tam progu to stawał się eteryczny, zabijał smoka i wchłaniał jego duszę, regenerując tym samym hp. U mnie - zamiast niego to JA wchłaniałem duszę smoka, więc Miraak stał w miejscu i nic nie robił. Musiałem się bawić w konsoli, dodając mu ręcznie hp, żeby zaczął znów mnie atakować, później i tak coś się zjebało i musiałem w konsoli pominąć kilka fragmentów questa, przez co nie dostałem nic, prócz możliwości resetu statów. Miał ktoś coś takiego? o.O

Opublikowano

Mój dziwny moment: Grałem na poziome czeladnika. Podczas gdy kierowałem się do czarnygłazu, zobaczyłem obóz gigantów. Zrobiłem save i po pewnym czasie zabiłem giganty. Podszedłem do kufra i zabrałem "latarnię meridy" (czy jakoś tak). Ktoś tam zaczął gadać a ja zacząłem się rozglądać za kolejnymi łupami. Spojrzałem na ziemię i zauważyłem jakiś dziwny cień, który "poruszał się w miejscu" z wyciągniętą bronią. Spojrzałem na górę, nic. Spojrzałem znowu na cień, zauważyłem, że teraz ma wyciągnięty łuk i kucnął. Nawet nie wiecie jak szybko stamtąd uciekłem.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

podczas misji wyszlem z gry podczas walki z smokiem [po raz pierwszy] i po ponownym wejśćiu było słychać dubbing postaci polskich ale nie było ich widać ani nie ranił mnie smok.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...