marcinkloc Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam, 5 minut temu kupiłem sobie Steam'a do CS'a i mam czarne paski po bokach ekranu ? Dlaczego tak jest ? Jak grałem non-steam to tego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Może masz wybraną złą rozdzielczość, bądź niepoprawne ustawienia w zakładce video, i obraz nie może się dopasować do Twojego monitora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQq. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W parametrach startowych gry (biblioteka Steam -> gry -> ppm na cs'a -> właściwości -> parametry startowe) dopisz - nomsaa -nofbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkloc Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tzn. ? mógłbyś dokładniej ? Rozdzielczość monitora mam 1920 x 1080 (zalecane). A w CS'ie sprawdzałem wszystkie rozdzielczości, nie pomogło. A w zakładce video jak powinno być ? Nic nie zmieniałem . W parametrach startowych gry (biblioteka Steam -> gry-> ppm na cs'a-> właściwości -> parametry startowe) dopisz - nomsaa -nofbo Nie mam tam żadnych parametrów startowych we właściwościach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQq. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wejdź w bibliotekę Steam, kliknij PPM na CS. Następnie "właściwości", po czym wybierz "Ustaw opcje uruchamiania" i w wyświetlonym polu tekstowym wpisz te komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 A w CS'ie sprawdzałem wszystkie rozdzielczości, nie pomogło. A w zakładce video jak powinno być ? Nic nie zmieniałem . Sprawdź w tej zakładce "Display mode". Tam masz tylko 2 opcje do wyboru, prawdopodobnie masz teraz normal, spróbuj ustawić tą drugą. Być może to rozwiąże problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.