dermonn Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Cześć! Mam pytanie Jak dodać wraz z rangą prefix? tzn. np. Server admin bd. miał przed nickiem [ADMIN]. Proszę o odpowidz c; Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senderki Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zmień " i_group_show_name_in_tree " na behind albo before Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dermonn Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zmień " i_group_show_name_in_tree " na behind albo before Możesz dokładniejszy opis dać? Np. jak zrobić żeby się wyświetlało to [ADMIN]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ixinis Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Naprawdę jak słabo trzeba być myślącym, żeby nie ogarniać takich rzeczy. Edytujesz rangę w permissions na zaawansowanych opcjach, potem wyszukujesz: "name". Show group name in tree na before zaznaczasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yirumas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie mam możliwości aby Ranga nazywała się [sA] a ty miał napisane przed nickiem [serwer Admin]. Nazwa rangi zawsze wyświetla się przed nickiem. w filter u góry przy randze serwerowej wpisz i_group_show_name_in_tree i pokaze ci sie tylko jedna permisja Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Champion1226 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 i_group_show_name_in_tree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDELFI Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 O jaki filter chodzi ? Powie mi ktoś jak to zrobić dokładnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik2014 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wchodzisz w Settings ----> Options ---->Application ----> i Zaznaczasz Advanced permission system Potem Wchodzisz w Permissions i wyskoczą ci filtry ( permissie ) u góry masz pasek filter Wpisujesz tam i_group_show_name_in_tree I Zaznaczasz co chcesz ( None - Bez prefixu ) ( Before - Prefix Przed Nickiem ) ( Behind - Prefix po nicku / Za nickiem ) Myśle ze pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calme Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nie mam możliwości aby Ranga nazywała się [sA] a ty miał napisane przed nickiem [serwer Admin]. Nazwa rangi zawsze wyświetla się przed nickiem. w filter u góry przy randze serwerowej wpisz i_group_show_name_in_tree i pokaze ci sie tylko jedna permisja Można zrobić fajną rzecz jaką robią niektóre serwery robiąc pustą rangę admin, której zadaniem jest wyświetlanie własnie prefixu, a rangi administracyjne są bez niego. :P Albo rangi z ikonkami jak ja to nazywam literowymi. A D M I N. To wygląda bardzo efektownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.