pawlo984 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Kradzieje Czasu powracają! zapraszamy serdecznie na nowo powstały serwer, tym razem cofamy się do czasów Starożytnych Chin! (już po raz drugi).IP: 176.122.224.176Survival || Walka Gildii Assasyn'ów z dynastią Xin Serwery Kradzieje Czasu są wyjątkowe! Przekonało się o tym już setki osób. Działamy od ponad 3 lat! Nasze serwery mają specyficzną atmosferę i klimat, przenosimy się do starożytnych czasów i wcielamy się w daną cywilizację! Do tego tworzymy własne texture packi, które wzbogacają rozrywkę! Tworzymy historyczne, wspaniałe budowle. Graliśmy już w Egipcie, Chinach, Rzymie, Aztec. Rozgrywka w Starożytnych Chinach - Assasins vs Xin DynastySloty: 30Wersja: 1.6.4 <========= !!!!!!!!!!!!!VPSIP: 176.122.224.176 Silnik: BukkitWiele pluginów, między innymi Assasin!! Umożliwia wspinanie się po ścianach, skok wiary, ukrywanie się w cieniu, zabójstwo, shurikenFilmiki z poprzednich edycji: Kradzieje Czasu: Rzym || Assasin: Kradzieje Czasu: Egipt: Kradzieje Czasu: Chiny v1.0: Nie mamy wystarczających środków na opłatę VPS - dlatego JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY NAS WESPRZEĆ TO PROSZĘ O KONTAKT: [email protected] Odnośnik do komentarza
xTajemniczyx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jaka wersja mc??? Odnośnik do komentarza
pawlo984 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wersja 1.6.4 Odnośnik do komentarza
McPetic Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 nie działa mi hmm Odnośnik do komentarza
pawlo984 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 nie działa mi hmm Wgrywalismy dzis pluginy i pare aktualizacji. Serwer juz dziala Odnośnik do komentarza
SurvMotion Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Najgorszy serwer jaki widziałem w życiu.....nie mają cuboida ...prefixów....NIC.....KOMPLETNE DNO! Nie polecam najgorszy serwer! Startujemy za godzine! Kliknij! Odnośnik do komentarza
Ferbuson15 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 hahahahahahahah zabiłem głównego admina i patrze ban serwer bez sensu niema cuba , antycheata , pobrana mapa itp takiego szajsu Odnośnik do komentarza
rohbar1 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Hahahahahahahhaahahaha serwer po prostu na najwyższym poziomie ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.