Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet.

Yogi1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem z internetem od 2-3 dni gigantycznie zwolnił jak kiedyś wszystko normalnie działało to teraz na samo to forum wchodziłem jakieś 5 minut... Każda strona bardzo wolno mi się ładuje i mam hiper wielki ping.
Ccleaner już zrobił swoje i dalej to samo. Prosiłbym o pomoc

Opublikowano

Witaj!

Mógłbyś podać swojego dostawcę internetowego?

Proszę także, abyś zamieścił wykaz swojego połączenia internetowego, oraz sprecyzował ile komputerów zdalnie/bezpośrednio jest podpiętych do routera/urządzenia rozdzielającego.

http://www.speedtest.net/pl/
8372383248.png
Uczeń
Opublikowano

Witaj!

Mógłbyś podać swojego dostawcę internetowego?

Proszę także, abyś zamieścił wykaz swojego połączenia internetowego, oraz sprecyzował ile komputerów zdalnie/bezpośrednio jest podpiętych do routera/urządzenia rozdzielającego.

http://www.speedtest.net/pl/

Kurwa ułomie jak ma lagi wszedzie to na chuj mu ten speedtest?.

Ma lagi w przeglądarce etc = zjebany internet = kontakt z usługodawcą

Chyba że masz radiówkę to się przyzwyczaj że różnie z nia bywa.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Myśle, że to nie jest zbyt dobry dział dla tego tematu. Zmień dział albo zrób ten temat na innym forum gdzie będą specjaliści. To jest dział LoLa więc prawdopodobieństwo, że znajdziesz kogoś kto zna się na sprawie jest dużo mniejsze. Mogę Ci powiedzieć jak wyjść z brązu albo jak skontrować nidalke na midzie. :P

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jedna komórka i jeden laptop

W takim razie musisz zadzwonić do dostawcy internetu, ponieważ tutaj jest wszystko ok ;) Możliwe, że oni mają jakieś problemy, a nie Ty.

A, no i masz radiówke, czy kablowy?

Coś typek gadał że karta sieciowa padła na początku grudnia więc kupiłem modem i wszystko ładnie śmigało nawet net był szybszy niż przez kabel...

Napisałem do dostawcy neta na facebooku, Wyświetlone 18:32

Opublikowano

Jeśli na innym sprzęcie ktoś coś pobiera lub ogląda jakieś filmy to 2mb jest za mało,do tego spróbuj na siłę skontaktować się z dostawcą(sam tak miałem w radiówce i porządny opierd** w części pomógł).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...