Maximus1221 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Cześć. Czy da się jakoś usunąć takie niepotrzebne efekty jak dym z kominów? Dym z lufy jak się strzela? chodzi o to żeby wyłapać troszkę więcej FPSów takim czymś jak np wyłączenie eksplozji granata lub RPG i tym podobne U mnie w tematach 1 post = 1 like Odnośnik do komentarza
jsdev Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Prawdopodobnie najwięcej wydajności zyskasz wyłączając cienie (shadows). Nie mam akurat teraz pod ręką tego COD'a, więc dokładnie nie powiem, ale efekty specjalne pewnie da się wyłączyć. Ewentualnie możesz kombinować z jakością modeli i tekstur. Odnośnik do komentarza
Maximus1221 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 cienie wyłączone już dawno ;] Mi bardziej chodzi o jakieś comendy (SETA ... CG i podobne ) U mnie w tematach 1 post = 1 like Odnośnik do komentarza
Freakzzz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie da rady, chyba, że dodasz kanał alpha do tekstury dymu. RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H PROFIL STEAM → CLICK Odnośnik do komentarza
Maximus1221 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 chodzi o takie coś jak na pro modzie chyba jest albo na modzie COD jumper widziałem na filmikach jak strzela z rpg to nie widać tej eksplozji mniej wiecej o takie cuda sie rozchodzi U mnie w tematach 1 post = 1 like Odnośnik do komentarza
Freakzzz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 chodzi o takie coś jak na pro modzie chyba jest albo na modzie COD jumper widziałem na filmikach jak strzela z rpg to nie widać tej eksplozji mniej wiecej o takie cuda sie rozchodzi Widać to RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H PROFIL STEAM → CLICK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.