Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Komputer

Kisiel03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Ostatnio zastanawiałem się nad nowym komputerem , lecz wiem , że nie opłaca się zamawiać kompa z allegro czy też ze sklepów . Mianowicie chciałbym komputer za około 1500zł nie dużo ale myślę że starczy , komputer ma służyć do grania :)

Opublikowano

Witam , Ostatnio zastanawiałem się nad nowym komputerem , lecz wiem , że nie opłaca się zamawiać kompa z allegro czy też ze sklepów . Mianowicie chciałbym komputer za około 1500zł nie dużo ale myślę że starczy , komputer ma służyć do grania :)

Za 1500zł to szukałbym używanego na allegro.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zwiększ budżet do 2200 - 2500, a wydajność w aspekcie gier zmieni się nie do poznania.

Postal, Ghost Master, Rayman... TO BYŁY GRY!

Opublikowano

Dobrze Rozumiem o co wam chodzi lecz wolałbym z waszą pomocą złożyć nowy komputer , chodzi o to że mój budżet wynosi 1500zł a z tego co wiem to da się z tego coś złożyć :P

Brat mojej dziewczyny składał komputer z waszą pomocą lecz to było w sierpniu ubiegłego roku . I za 1500zł "powiem szczerze zaszokowało mnie to " że całkiem nieźle hula :P

Opublikowano

Dziękuje ślicznie , mam jeszcze pytanko , bo czytałem , że są dwie strony z których można zamówić i gdzieś doczytałem , że złożenie oraz przesyłka podajże za 1zł . Na jakiej zasadzie to Funkcjonuje ?

Opublikowano

Dziękuje ślicznie , mam jeszcze pytanko , bo czytałem , że są dwie strony z których można zamówić i gdzieś doczytałem , że złożenie oraz przesyłka podajże za 1zł . Na jakiej zasadzie to Funkcjonuje ?

Masz tu opisane:

http://www.mpcforum.pl/topic/989161-tut-kody-na-darmowy-montazwysylke-na-morelenet-oraz-techplanetpl/

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jestem zadowolony z pomocy użytkowników tego forum , Dziękuje bardzo składam dzisiaj zamówienie :) Mam nadzieje, że złożony sprzęt będzie chodził stabilnie oraz nie będzie konfliktów części. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...