Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SMS SHOP

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanie odnośnie SMS SHOPU , np. jeżeli zrobie serwer na jakimś hostingu. i gracze będą płacić za vipa i kasa leci do tzw. ,, portfela'' to będę mógł to kasę przelać na konto bankowe lub na payu ?

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Da się? To dobrze :D , czyli nie muszę wgrywać nowego SMS SHOP ?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

ja mam w enderchest i co wiem to z portfela do konta bankowego sie nie da ale na odwrut tak

Opublikowano

Ha ha marzenie z portfela na hostingu nie da się przelać na konto bankowe jak by tak robili to by hosting padł z bankructwa bo przecież maszyny nie opłacą się z ich kieszeni.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

to lepiej zrobić nowy SMS SHOP i zarabiać tak :3 ?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

jak chcesz na swoje konto bankowe to musisz mieć własny SMS SHOP

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

musisz znać się na php musisz mieć kod połączenia np rcon i napisać wygląd żeby to miało ręce i nogi w html. Znajdą się osoby które zrobią ci item shop za nawet 30 zł dobry IS

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/936654-tut-polaczenie-rcon-z-serwerem-minecraft/ - skrypt na połączenie Rcon z serwerem dzięki niemu zrobisz własny sms shop...oczywiście jest jeszcze potrzebne jakieś konto u dostawcy usług SMS payu czy innego, skrypt do obsługi sms który najczęściej jest oferowany za darmo przez dostawcę usług sms.

Jeśli darmowe Cię nie zadowolą i chciał byś mieć dedykowany sms shop napisz na kontakt.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Grzesiek duch jutro sprawdzę to co piszesz... SKKF tu jest czy znów jakaś podróba?

KROK PO KROKU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...