Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mam jedno pytanie odnośnie SMS SHOPU , np. jeżeli zrobie serwer na jakimś hostingu. i gracze będą płacić za vipa i kasa leci do tzw. ,, portfela'' to będę mógł to kasę przelać na konto bankowe lub na payu ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adonis123411 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Da się? To dobrze , czyli nie muszę wgrywać nowego SMS SHOP ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erenee Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeżeli będzie ci lecić do portfela hostingowego to oczywiście że nie . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rresz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ja mam w enderchest i co wiem to z portfela do konta bankowego sie nie da ale na odwrut tak Pomogłem? Zostaw Like Oraz Zagłosuj Na Mój Serwer Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrock hack Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ha ha marzenie z portfela na hostingu nie da się przelać na konto bankowe jak by tak robili to by hosting padł z bankructwa bo przecież maszyny nie opłacą się z ich kieszeni. Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 to lepiej zrobić nowy SMS SHOP i zarabiać tak :3 ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrock hack Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jak chcesz na swoje konto bankowe to musisz mieć własny SMS SHOP Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a łatwo go zrobić, czy lipa ? ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrock hack Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 musisz znać się na php musisz mieć kod połączenia np rcon i napisać wygląd żeby to miało ręce i nogi w html. Znajdą się osoby które zrobią ci item shop za nawet 30 zł dobry IS Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Aha , to będę szukał :3 DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupakurcjus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jest kilka darmowych SMS shopów. P.S. Nie rób tyle multi-tematów. MPC Love<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie robie :3 DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKKF POLECANY Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dasz linka lezz do tych darmowych sms shopów / ? ;P NO SIEMKA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekduch Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/936654-tut-polaczenie-rcon-z-serwerem-minecraft/ - skrypt na połączenie Rcon z serwerem dzięki niemu zrobisz własny sms shop...oczywiście jest jeszcze potrzebne jakieś konto u dostawcy usług SMS payu czy innego, skrypt do obsługi sms który najczęściej jest oferowany za darmo przez dostawcę usług sms. Jeśli darmowe Cię nie zadowolą i chciał byś mieć dedykowany sms shop napisz na kontakt. „Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa” Rudy Krasnolud z Wiedźmina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Grzesiek duch jutro sprawdzę to co piszesz... SKKF tu jest czy znów jakaś podróba? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2999 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jeśli masz smsshop nie hostingowy to musisz płacic podatek rozliczać się to się nazywa pit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.