Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wiecie jak zablokować to, że kiedy wpiszę np. / i wcisne "Tab" to mi wyskakują wszystkie komendy, a ja bym chciał to zablokować na np, Inną wiadomość....?

Daje +!

Opublikowano

jak się nie mylę to sie to robiło w essentials :3

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Nie da się tego zmienić . :3 , jedynie jak chcesz użyć TAB to możesz tak , że np. chcesz kogoś tepnąć do siebie lub gdzies patrz ja mam Nick np. moxxx i wpisujesz tak ./tp m naciskasz_TAB i masz mój cały nick odrazu i nie musisz przepisywać , podobno mozna jeszcze TAB używać do czegoś innego , ale nie wiem :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

oj to byś musiał próbować komendy i naciskać TAB , chyba że ktoś już z tego forum to próbował to może Ci poda :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ja dziś będę zakładał serwer o 21 to się tym pobawię ok ? :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Niestety się nie da, na każdym serwerze można tak robić. Ewentualnie próbuj napisać skrypt, by robiło coś innego lecz wątpię, że się da to zrobić. Każdy serwer to ma więc nie ma po co tego usuwać ;) Dla graczy jest to przydatne, bo na tej podstawie można rozpoznać część pluginów, które są na serwerze (gdy zablokowane /plugins).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...