Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala

WoODoOBoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewnien problem moge wejść do gry tylko przez Quick join inaczej po załadowaniu wywala a jak wyjde i zmienie postać to nawet przez Quick join wywala.

Grafa amd radeon hd 7750

CPU i-7 3570

ram 4gb

win 7 32bit

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Opublikowano

Za mało ramu gra wymaga 4 gb ram

Pewnie do tego masz odpalone inne duperele skype nie skype steam nie steam ja np steam nie mam bo mam wersje NO STEAM bo mam starą wersje infestation ) :) a tak poza tym do kup RAM Moim zdaniem

Opublikowano

Ja mam tak samo lecz jak Biorę Quick Join to mnie wywala

Spróbuj wejść normalnie na serwer gdzie dużo osób i Europa i USA

a 4gb wystarczają

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up2 tak reinstalowałem

@up mnie wywala jak wbijam normalnie a quick join jest ok ale czasem po 30 min i tak dupa ale zobacze co mówiłes :)

Opublikowano

Ja mam tak samo lecz jak Biorę Quick Join to mnie wywala

Spróbuj wejść normalnie na serwer gdzie dużo osób i Europa i USA

a 4gb wystarczają

Mam podobnie np gdy wbijam na server oficjalny a na nim są np 2 osoby i che wejść to mam disconnect from server

@up Jeśli cię wywala po 30 minutach to się nie dziw tą grę Crashuje każdemu nawet mi nie wiadomo kiedy dostanie się Crasha ( Crasha czyli cię wywali )

Opublikowano

jest + nie wywala tak i po wyjściu do menu moge jeszcze raz wbić ale tylko Quick join :/ może to wina win7 32bit i nie wiem czy nie przeinstalować na 7 64b

Opublikowano

Nie wiem sam ja mam win 7 64x i mi nie wywala, tylko czasami jak wchodze. A grafikę też na low masz? i rozdzielczość do swojego ekranu przystosowana?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

no masz 64x tak gram na low dla fps na medium normalnie chodzi z fps ale też wywala gierka full hd jest

nie wiem czy przeinstalować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...