Krzyneg Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam, Wiadomo, gra jest już dosyć stara, nigdy mnie nie męczyły takie problemy, ale wiadomo ,że niedługo wyjdzie Cabal2.. Nie chce grać po to, żeby za pare miesięcy konto poszło w róg, bo Cabal będzie pusty, bo każdy pójdzie na dwójkę. Pytanie jest takie, warto grać w Cabala? Zaczynać od nowa? Szukałem wiele gier MMORPG, ale.. Tera 20GB, to nie, a inne są takie przeciętniaki (Rift, Neverwinter) więc zdecydowałem się na klasyk. Proszę o pomoc, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teski. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Warto 2 jest podobno niewypałem, a ludzie którzy grają w tą grę dłuższy czas, na pewno zostaną - Cabal nigdy nie będzie pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallesM Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pewnie że warto , mnóstwo polskich gildii jest teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.