durslaczek98 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam mam taki mały problem ponieważ nie mogę pobrać gry z programów takich jak aeria games albo tych podobnych nwm czemu prosił bym o link z grą ,po aktualizacji jeśli będzie działała gra wyśle tej osobie co podesłała link np:doładowanie o kwocie 5zł z czego tam kto ma Odnośnik do komentarza
durslaczek98 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jeśli bd zadowolony to nawet i 10zł Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Raczej nikt nie podejmie się uploadowania klienta o wadze 2-3 GB, zajełoby to bardzo dużo czasu. Próbowałeś ściągać np. poprzez Steam? Sprawdzałeś na innych przeglądarkach? Odnośnik do komentarza
durslaczek98 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Raczej nikt nie podejmie się uploadowania klienta o wadze 2-3 GB, zajełoby to bardzo dużo czasu. Próbowałeś ściągać np. poprzez Steam? Sprawdzałeś na innych przeglądarkach? ze steama nie próbowałem bo nie mam ma kumpel ale nie zna jakiegoś kodu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.