Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do BF4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ,orientuje się ktoś czy dałoby napisać prostego cheata, tylko na ESP ( żeby był nie do wykrycia , bo wkoncu ukazuje tylko wroga ) używając do tego c# ? używam Visual Studio od Microsoft'u jakby co.

Opublikowano

Jasne, pakiety lub nadpis pamięci (nadpisujesz wartość pozycji x,y celownika wartością x,y głowy przeciwnika i strzał).

W celu nadpisania pamięci użyj memorywrite a pakiety to musisz sobie libke napisać, no albo piszesz socketa razem z botem, jak wolisz :)

używając do tego c#

Tym bardziej, C# jest doskonałym językiem do cheatów i nie tylko, nie wiem czemu dużo osób traktuje go jako jakiś upośledzony język, moim zdaniem prawie dorównuje qt.

Opublikowano

ok ! wielkie dzięki stary :)

Coś tam umiem z c#, mam 17 lat, i pomyslałem że programowanie cheatów bedzie dobrą nauką przed studiami ^^ jak ino Liceum skończe :>

Opublikowano

To jest łatwizna akurat, ja aimbota do csa napisałem w c# wieku 12 lat albo 13 xD

Ale nie patrz na to, każdy uczy się w miarę czasu i to wcale nie znaczy, że będziesz gorszy za ileś tam :)

Próbuj ;p

Opublikowano

hah ^^ ja się zacząłem uczyć dopiero w tym roku(10 dni lol) :D więc tak ogólnie to chuja wiem :> ale postaram się :>

BTW.. ktoś kojarzy.. czy dało by się... opatentować cheata w ten sposób, by na nim trzepać hajs?

Opublikowano

2xUP, Jak napisze cheata w ch*j zajebistego to możesz zarobić, powiedzmy CS:GO możesz zrobić niewykrywalnego a jutro już wygaśnie : ) .

65135238787935115850.gif

Opublikowano
Nic nie umiesz a chcesz na tym zarabiać, props i życzę powodzenia.

Nie obierając w życiu celu wcale lepiej od razu spakować się do trumny.

Opublikowano

[...]

BTW.. ktoś kojarzy.. czy dało by się... opatentować cheata w ten sposób, by na nim trzepać hajs?

Oczywiście, że dałoby się.

Trzeba napisać cheat, który będzie posiadał bardzo dużo funkcji, niewykrywalny oraz regularnie aktualizowany, by uniknąć konta.

Do BF4 będzie z tym ciężko, prawie każdy program jest wykryty po kilku dniach i lecą bany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...