Giftu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 witam ,orientuje się ktoś czy dałoby napisać prostego cheata, tylko na ESP ( żeby był nie do wykrycia , bo wkoncu ukazuje tylko wroga ) używając do tego c# ? używam Visual Studio od Microsoft'u jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jasne, pakiety lub nadpis pamięci (nadpisujesz wartość pozycji x,y celownika wartością x,y głowy przeciwnika i strzał). W celu nadpisania pamięci użyj memorywrite a pakiety to musisz sobie libke napisać, no albo piszesz socketa razem z botem, jak wolisz używając do tego c# Tym bardziej, C# jest doskonałym językiem do cheatów i nie tylko, nie wiem czemu dużo osób traktuje go jako jakiś upośledzony język, moim zdaniem prawie dorównuje qt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giftu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ok ! wielkie dzięki stary Coś tam umiem z c#, mam 17 lat, i pomyslałem że programowanie cheatów bedzie dobrą nauką przed studiami jak ino Liceum skończe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To jest łatwizna akurat, ja aimbota do csa napisałem w c# wieku 12 lat albo 13 Ale nie patrz na to, każdy uczy się w miarę czasu i to wcale nie znaczy, że będziesz gorszy za ileś tam Próbuj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giftu Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 hah ja się zacząłem uczyć dopiero w tym roku(10 dni lol) więc tak ogólnie to chuja wiem :> ale postaram się :>BTW.. ktoś kojarzy.. czy dało by się... opatentować cheata w ten sposób, by na nim trzepać hajs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xemont Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nic nie umiesz a chcesz na tym zarabiać, props i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadajszen Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 2xUP, Jak napisze cheata w ch*j zajebistego to możesz zarobić, powiedzmy CS:GO możesz zrobić niewykrywalnego a jutro już wygaśnie : ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nic nie umiesz a chcesz na tym zarabiać, props i życzę powodzenia. Nie obierając w życiu celu wcale lepiej od razu spakować się do trumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossplaneR Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 [...] BTW.. ktoś kojarzy.. czy dało by się... opatentować cheata w ten sposób, by na nim trzepać hajs? Oczywiście, że dałoby się. Trzeba napisać cheat, który będzie posiadał bardzo dużo funkcji, niewykrywalny oraz regularnie aktualizowany, by uniknąć konta. Do BF4 będzie z tym ciężko, prawie każdy program jest wykryty po kilku dniach i lecą bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadajszen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @UP, zgodzę się do BF4 lub CS:GO będziesz musiał mieć rozbudowanego oraz aktualizował. Cheaty polecam pisać w C++ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.