Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedaż konta

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gram w lol'a już ponad rok, więc nie za bardzo znam się na tych sprawach. Czy da rade sprzedać konto założone w 2010 (grałem tylko w 1 i 2 sezonie) więc nie mam żadnych bonusów z 3 sezonu. Czy ludzie w ogóle kupują konta?

Opublikowano

Kupują konto. Zagraj 10 rankedów, sprawdź do jakiej dywizji Cie wrzuci, jeśli jakaś silver/gold, i masz dużo postaci/skinów to kupią na pewno.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Tak,cena się podwyższy jeżeli masz skiny itp., nabij sobie jakąś lige w 10 gier i możesz sprzedawać. Jeżeli chcesz znać cenę to napisz post w podpiętym temacie ,,wyceny kont".

928011413476457403957.png

Opublikowano

Konto bez dywizji moim zdaniem będzie droższe niż z silverem według mnie, na koncie pewnie posiadasz postacie które nie są aktualnie w mecie co za tym idzie konto będzie mało warte.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Mam np. za pierwszy sezon skina do kayle (takiego, którego nie można kupić[chyba]), myślicie, że tego typu rzeczy podwyższą cenę?

Opublikowano

Oczywiście, niedostępne skiny podwyższają cene i to bardzo ;)

no ale tego skina ma większość graczy, ile taki skin podnosi cenę?

@top

wejdź na konto i podaj nam takie informacje jak runy champy i skiny i możemy wtedy lepiej Ci wycenic ;)

Opublikowano

Jeśli możesz to napisz w odpowiedzi do mojego postu tak szacując jakich masz bohaterów i jakie skiny.

Dobrze by też było jeśli masz więcej niż 500 wygranych normali.

A powiedz jaki serwer i podaj też nick konta.Może kupię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...