Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie bot na raty?

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jakiego bota ściągnąć, żeby expić na ratach? Najlepiej, gdybyście podali jakiś link do zaufanego źródła skąd mogę go pobrać ^^

Opublikowano

Tibia Auto sam używam ;] wpisz w google pierwszy link do oficjalna strona bot jest darmowy nie jak koelga wyżej daje ci xeno bota płatnego i trzeba crackować i się męczyć ale jak kto woli ja polecam Tibia auto a z płatnych Ibota ;] na forum tibi auto masz pełno skryptów na raty ^^

xmMfHrm.png
Opublikowano

@up

dodaj, że wykrywają po paru dniach bo wysyła pakiety

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Yamarlo

Nie rozumiem Ciebie jakie trudzenie się z crackowaniem? Wystarczy wrzucić jeden pliczek do folderu z botem i to wszystko.

@Up

A może Tibia auto nie wysyła pakietów do client'a? I jak niby ban po paru dniach ( ja używam tego bot'a ponad 7 miesięcy i na żadnym koncie nie zostałem zbanowany ), a nawet jeśli to podaj mi przykład kto został zbanowany przez xeno bot'a bo jakoś nie widziałem żeby ktoś się skarżył, a ten bot jest jak każdy inny tylko o wiele szybciej reaguje i łatwy w obsłudze, jedynie co w nim jest trudnego to pisanie skryptów.

Opublikowano

@up

nie wiesz ? nie pisz proszę. TibiaAuto wysyła pakiety (nie tak jak reszta po 5-6) w dużych ilościach, myślisz, że dlaczego ma najwięcej funkcji ?

@edit

po ponownym przeczytaniu twojego posta, widzę, że kompletnie nic nie wiesz, bot i nie wysyła pakietów ? dobra, już się lepiej nie udzielam, bo zaraz hejty polecą.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Up

Ale lepiej przeczytaj w jakim kontekście to napisałeś, bo napisałeś że wykrywają bo wysyłają pakiety, a TA też wysyła pakiety, więc też można dostać bana ( nie ważne w jakich ilościach bo i tak wysyłają, BTW. niby skąd wiesz ile każdy bot wysyła pakietów? ). A i jeszcze jedno teraz CipSoft najbardziej zwraca uwagę na wysłane reporty na danego gracza.

@Topic

A co do tematu to najlepiej używaj XenoBot'a bo jak będziesz miał dostać bana to i tak go dostaniesz.

@Edit

Nie rozumiem Ciebie gdzie niby napisałem, że bot'y nie wysyłają pakietów?

Opublikowano

@Up

Ale lepiej przeczytaj w jakim kontekście to napisałeś, bo napisałeś że wykrywają bo wysyłają pakiety, a TA też wysyła pakiety, więc też można dostać bana ( nie ważne w jakich ilościach bo i tak wysyłają, BTW. niby skąd wiesz ile każdy bot wysyła pakietów? ). A i jeszcze jedno teraz CipSoft najbardziej zwraca uwagę na wysłane reporty na danego gracza.

@Topic

A co do tematu to najlepiej używaj XenoBot'a bo jak będziesz miał dostać bana to i tak go dostaniesz.

@Edit

Nie rozumiem Ciebie gdzie niby napisałem, że bot'y nie wysyłają pakietów?

A może Tibia auto nie wysyła pakietów do client'a?

a to, że nie ważne w jakich ilościach hmmh o to chodzi właśnie, im więcej, tym gorzej.

A i jeszcze jedno teraz CipSoft najbardziej zwraca uwagę na wysłane reporty na danego gracza.

z tym się zgodzę, jednak mass bany w większości są przez pakiety.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...