Rbendelewski88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym żebyście mi pomogli: chciałbym zamiast /f create lub /f cos takiego to chciałbym aby był zamiast /f to /gildia itp prosze daje naj !! POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak_2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Spróbuj za pomocą pluginu Skript on command /f: trigger: cancel event command /gildia: trigger: execute player command /f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a gdzie to wpisać ? Spróbuj za pomocą pluginu Skript on command /f: trigger: cancel event command /gildia: trigger: execute player command /f Gdzie to wpisać ? POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak_2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pobierz plugin Skript, następnie stwórz plik z rozszerzeniem .sk. Wrzuć go do folderu scripts i będąc na serwerze, wpisz /skript reload all lub /skript reload nazwaskryptu.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pobierz plugin Skript, następnie stwórz plik z rozszerzeniem .sk. Wrzuć go do folderu scripts i będąc na serwerze, wpisz /skript reload all lub /skript reload nazwaskryptu.sk gdzie mam to pobrać? i co mam wrzucić do tego folderu? POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak_2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/ Do tego folderu script, wrzucasz plik z rozszerzeniem .sk, otwierasz go za pomocą NotePad'a. Następnie wklejasz ten kod i zapisujesz, potem komenda /skript reload all lub /skript reload nazwaskryptu.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/ Do tego folderu script, wrzucasz plik z rozszerzeniem .sk, otwierasz go za pomocą NotePad'a. Następnie wklejasz ten kod i zapisujesz, potem komenda /skript reload all lub /skript reload nazwaskryptu.sk a jak zrobić ten rozszerzenie .sk ? POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigaopl Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Scripty ... lub jest też do tego plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a jak zrobić ten rozszerzenie .sk ? ? ? ? ? ? ? ? ? pomożecie /? Potrzebuje ! POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPindziaq Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Napiszę Ci mały TuT`ek do tego 1. Pobieramy plugin Skript. 2. Wrzucamy ten plugin do "plugins" 3. Restartujemy serwer. 4. Otwieramy notatnik, i wklejamy ten tekst wyżej. 5. Klikamy "Zapisz jako..." Wpisujemy nazwa.sk i zaznaczamy "Wszystkie pliki" Liczę na Like `MrPindziaq Serwerownia Minecraft: XenentrackersAktualne tryby: Survival, Clans, PvP, MiniGamesIP: Xenentrackers.maxc.pl ! Gorąco zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbendelewski88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 OK> mozna ZAMKNĄC . POMOGŁEM? DAJ LIKE + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.