Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Grać na nowym czy starym koncie.

SlideShow

League Of Legends :D  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy za?o?y? nowe konto?

• Tak, zacznij od nowa przy okazji potrenujesz.
      4
    • Nie, graj na starym.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Zastanawiam się czy grać od nowa w lola czy na starym koncie. Stare konto ma prawie wszystkie postacie, 2 strony runek i Silver IV... Co mnie w nim zniechęca? To że mam 400 rankedow wygranych i 400 przegranych niby wychodzę na zero ale taka ilość gier a tu silver :(. Czy grać od nowa ? Kupić najpotrzebniejsze postacie i zacząć od początku?

Odpowiadajcie i głosujcie bo już sam nie wiem :(

Opublikowano

graj na tym ;p jak sie nauczysz grac to z latwoscia wyjdziesz z silvera a na nowym koncie nie dosc ze stracisz w .... czasu to jeszcze pewnie bd mial silvera

Opublikowano

A granie na nowym koncie doda Ci skilla? Graj na tym 75% graczy lol`a siedzi na poziomie bronz-silver5. To nie jest kwestia grania na nowym koncie tylko wyrobienia sobie nawyków, poprawy mechaniki.i tyle. A jak masz większość postaci to zbuduj sobie kilka porządnych run pageów i tyle.

Opublikowano

Graj na starym... Nie potrzebnie przecież cały czas traciłeś na wbijanie lvla dywizji postacie itd. A jak zagrasz od nowa to tylko stracisz...

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

Graj na starym, ten twój "trening" to byłoby jechanie low leveli, ani to pomocne tobie, ani im. Przez takie smurfy nowi gracze przestają grać, chyba że jak będziesz expił to poduczysz low levele.

A tak to ci się nie opłaca, graj dalej, jeśli zasługujesz to wejedziesz wyżej na tym koncie :3

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie ma znaczenia ile masz rozegranych rankedów liczy się twoje MMR, m. in. różnica wygranych i przegranych, graj, wyjdziesz kiedy będziesz na to zasługiwał.

Pamiętaj że z nowym sezonem prawdopodobnie zostanie ci tylko MMR a ilość rankedów się wyzeruje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pierdle. Rób nowe konto miej silver i tyle. Wygraj trochę u tyle, w czym problem?...

Ja pierdle. Rób nowe konto miej silver i tyle. Wygraj trochę u tyle, w czym problem?...

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...