Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Garść informacji od pracownika Riot'u.

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracownik Riotu – BrokenSword urządzał wczoraj AMA (Ask Me Anything) na forum zachodnioeuropejskim. Jedną z najważniejszych odpowiedzi jaką udzielił była informacja, że sezon czwarty zacznie się za mniej więcej miesiąc. Zachęcamy do przeczytania wszystkich ważniejszych odpowiedzi:

Kiedy rozpocznie się sezon czwarty?

Myślę, że około miesiąca od tego momentu. Nie znam dokładnej daty. Połowicznie zależy to od naszych strategicznych decyzji co do czasu, a połowicznie od możliwości, aby kod na Sezon 2014 (bo tak go nazywamy) był gotowy i działał stabilnie.

Co z centrum danych w Amsterdamie?

Ma się całkiem dobrze. Dostałem informację, że powinno być gotowe w pierwszym kwartale tego roku, a więc w ciągu najbliższych czterech miesięcy. Wiem, że zostanę przez Was ukrzyżowany jeśli nie dotrzymamy tego terminu, ale pozwolono mi na jego zdradzenie.
Trzymajcie kciuki – chcemy je mieć jak najszybciej.

Czym się zajmujesz?

Jestem w dziale produkcyjnym – zajmuję się Product Managementem. Dbam o działanie klienta PVP.net. Praca naszego działu jest w większości niewidzialna, jako że zajmujemy się Platformą, które kontroluje globalny przepływ informacji pomiędzy klientami. Naszymi najbardziej widocznymi osiągnięciami jest przebudowanie systemu wymiany bohaterów oraz zmiany w oknie wyboru championów.
Teraz zajmujemy się systemem zaproszeń. Zmiany powinny wyjść w ciągu dwóch najbliższych patchy. Oczywiście zostaną one ogłoszone, abyśmy mogli zebrać Wasze opinie na ten temat. Planujemy, abyś miał możliwość przeniesienia uprawnień założyciela gry na inną osobę – umożliwi to wyznaczenie osoby odpowiedzialnej m.in. za picki i bany.

Co z Ao Shinem?

Ao Shin jest jeszcze bardzo, bardzo daleki od ukończenia. Prawdopodobnie nie skończymy go w tym roku. Nauczyliśmy się wiele po wprowadzeniu jego concept arta. Od tamtego czasu jego koncepcja drastycznie się zmieniła, a wymyślenie świetnych zdolności, które oddadzą jego historię niestety zajmie sporo czasu.

Jaki będzie następny champion?

Nie sprawdzałem dokładnej daty wydania następnego championa, ale mogę Wam zagwarantować, że z pewnością przyniesie Wam spory radości. Nie będziecie się go spodziewać!

Co ze zwiększoną liczbą reworków?

Rozmawiałem z członkiem zespołu odpowiadającego za bohaterów i widziałem roadmapę na rok 2013. Zdecydowanie będzie to rok reworków – będzie ich dużo więcej niż nowych championów. Musimy dać trochę miłości championom, którzy są już w lidze.

źródło;

http://how2win.pl/start-sezonu-czwartego-za-miesiac/
http://www.surrenderat20.net/2014/01/red-post-collection-riot-brokenshard-q.html

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Świetnie!!! Nareszcie będą się zajmować reworkami, starczy 1 bohater na 2 miesiące, a za to niech się zajmą np. poppy :3

928011413476457403957.png

Opublikowano

''Nie sprawdzałem dokładnej daty wydania następnego championa, ale mogę Wam zagwarantować, że z pewnością przyniesie Wam spory radości. Nie będziecie się go spodziewać!''

Coś mi tu śmierdzi Urfem <3 To będzie udany rok ze wględu na reworki, wiele champów wróci do mety yeayy :D

Opublikowano

Z ostatniej chwili !

One Direction również pojawiło się na AMA !

article-0-19A03B5F00000578-651_634x437.j

Sporo radości nowy champion, już to widzę xD

Serwery w Holandii, nw czy będzie miał kto je nadzorować po tej maryśce ;_;

Opublikowano

teraz mnie wkurwiłeś szymico, zrobiłeś kurwo pierdolona 0/5 renektonem na trynde pierdolony śmieciu i dajesz mi % jebana pizdo, zyciowy nieudaczniku jak masz problem to mi powiedz a nie kurwo ciagle sie przyczepiasz i % dajesz pozdro dla calego mpc chuj ci w dupe szymico bo mnie teraz jebana pizdo zbanujesz pewnie skurwielu jebany przegrywaj dalej renektonem na trynde kurwo mala smieciu pierdolony botoflegends tryndamere #yolo kurwo maly zgrzybialy fiucie obys kurwo zawsze zostal w tej swojej platynie kurwo jestes biedakiem pierdolonym enjoy szmato jebana czekam na bana psie pierdolony pytam grzecznie a ty % dawaj bana suko pierdolona masz to po matce jebany psie a teraz ide do pokoju bo twoja matka dziwka pierdolona juz czeka z otwartą gębą kurwa chuj ci w ryj szmato dalej przegrywaj renektonem na trynde

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Taa rok reworków i pewnie nerfów/buffów. Już widziałem temat z nerfem Q Rengara ja pierdolę. Po co nerfić postać, która nie jest taka silna. To, że zabija szybko adc na ulcie to nic nie znaczy bo taka rola asasyna. Zrobili z niego bruisera.

Opublikowano

Wszystko fajnie, chociaż spodziewałem się wcześniej 4 sezonu.

Powie mi ktoś, dlaczego Ao Shin ma nie wyjść w tym roku ? Bez jaj, mamy 9 stycznia.. Chyba, że te informacje są już troche stare z 2013 roku ?

Opublikowano

A po chuj wam już od razu champ nowy? Jeszcze nie wymasterowali Yasuo, a pierdolą o nowym jakby miało to coś zmienić. I tak będziecie żreć gruz w brązie.

Opublikowano

No informacje są ciekawe,szkoda że sezon będzie tak późno,co do reworków i Ao shina to pożyjemy,zobaczymy.

Opublikowano

Najwyższa pora wziąść się za odświeżanie starych champów (Volibear?).

Błagam...Wystarczy, że mówicie ludzie 'WZIĄŚĆ' zamiast 'wziąć'.Proszę Was, to strasznie boli.

@Top

Strasznie się zawiodłem na tym, że sezon 4 wystartuje dopiero na przełomie połowy lutego, akurat po feriach, a myślałem, że jak ferie przyjdą to i ponownie diament się wbije, jednak nie ma na co liczyć i ferie będzie trzeba przegrać w CS:GO :C

Opublikowano

Czekam na evelynn rework visual ;P , ww oraz urgota , a także zmiany w skarnerze . Niech zajmą się riven , nasusem . Myślę że żadna umiejętność nie powinna działać na wieżę , taki xin czy rengar robią wieżę na 4 hity , pozdro ... Niech to zmienia ;p

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...