Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem, Bug] Sea Dogs

Nallesnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam błąd podczas grania w grę Sea Dogs, występuje losowo, dotyczy on zaciemniania się tekstur lin żagli, oraz błędu z minimapą który polega na jej całkowitym pokryciu czarnym tłem, dodatkowo nie widać dialogów w porcie, oraz cutscenki są pokryte czarnymi teksturami, błąd czasem naprawia się po wciskaniu [backspace] który odpowiada za zmianę trybu minimapy, ale nie zawsze działa, np podczas sztormu to nic nie daje, jest to strasznie uciążliwe i przeszkadza w grze :(, do tego podczas podróży po mapie ekran ciągle miga na czarno, moja specyfikacja laptopa

Windows 7 64 bit

i3 M380 2,5 gh

3gb ram

GT 315m, próbowałem zmian sterowników GPU, patchowania, nic nie dawało rezultatów, uwielbiam tą grę, jest dość stara i nie mogę za nic znaleźć w internecie znaleźć rozwiązania.

Za pomoc oczywiście sowita liczba lajków :D, pozdrawiammm.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...