Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić?

MrTercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam 13 lat i chciałbym wiedzieć jak w tym wieku mogę zarabiać, tak ze 150+ zł tygodniowo

Miałem zamiar odśnieżać, ale jest 8 stopni i 0 śniegu -.- Macie jakieś inne pomysły?

Opublikowano

Kradnij np w Saturnie i sprzedawaj towar ;) ale uwaga w Saturnie są paski magnetyczne na pudelkach ! A wiec najlepiej owijaj pudełko folia

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Twoim wieku nie będziesz miał roboty legalnej. Jedynie teraz ten śnieg, jeszcze go napada więcej, ew. robienie zakupów jakimś babciom, w lecie to jakieś mycie samochodów.

Opublikowano

A coś legalnego?

Coś legalnego powiadasz?

Niestety wyklucza się to z tym co napisałeś w pierwszym poście z tego powodu, że zarabiając 150zł tygodniowo czyli 600 na miesiąc pracując przez wszystkie dni w roku zarobisz +- 7000 tysięcy czyli wiąże się to z odprowadzaniem podatku od dochodu a jeśli nie chcesz tego robić to znaczy, że jest to nielegalne w takim razie nie ma dla Ciebie żadnej pracy. Przykro mi ;(

Jeśli się mylę proszę mnie poprawić.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Ja mam 14 lat i zarabiam +20euro co tydzień na Steamie

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...