Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rammus

Radek123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwrócili by ci z kodu jakby rammus miał pełnego reworka, teraz nie mozesz im pisać bo tylko grafika. Jakby zmienili skille to mógłbyś powiedzieć że nie pasuje ci jego styl gry po zmianie, ale zmienili tylko grafikę i nie możesz o to prosić. Ale jakby to był rework całkowity to powinni ci zwrócić (ale nie jest)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Zwrócili by ci z kodu jakby rammus miał pełnego reworka, teraz nie mozesz im pisać bo tylko grafika. Jakby zmienili skille to mógłbyś powiedzieć że nie pasuje ci jego styl gry po zmianie, ale zmienili tylko grafikę i nie możesz o to prosić. Ale jakby to był rework całkowity to powinni ci zwrócić (ale nie jest)

Rammusa można zwrócić.

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/or/r9/1t/qlo660.jpg

Nie wiem jak ze skórką, ale postać można bo dostała zmiane wyglądu

Opublikowano

Gówno prawda, ja zwróciłem Anivie (zmiana textury jak Rammus) + Rammus coś tam zmieniali i zwróciłem też Garena ze skórką.

Napisz do nich pytanie, czy dostałbyś równowartość: 3150 IP i 975 RP?

Na początku nic o kodzie nie wspomnij, oni mają to wszystko w danych, kod w sumie warty to 975 RP to powinni zwrócić.

Widocznie zależy od osoby, mój brat pisał i napisali ze grafika postaci nie wpływa na styl gry. Więc życzę autorowi żeby trafił na miłego riotera :D

Miłego? Muszą się trzymać zasad, jak w temacie wpiszesz samą frazę "zwrot" to wyskoczy ci komunikat że jeśli postać miała zmieniany wygląd/mechanikę, muszę ci ją zwrócić.

Opublikowano

Gówno prawda, ja zwróciłem Anivie (zmiana textury jak Rammus) + Rammus coś tam zmieniali i zwróciłem też Garena ze skórką.

Napisz do nich pytanie, czy dostałbyś równowartość: 3150 IP i 975 RP?

Na początku nic o kodzie nie wspomnij, oni mają to wszystko w danych, kod w sumie warty to 975 RP to powinni zwrócić.

Miłego? Muszą się trzymać zasad, jak w temacie wpiszesz samą frazę "zwrot" to wyskoczy ci komunikat że jeśli postać miała zmieniany wygląd/mechanikę, muszę ci ją zwrócić.

przecież to jest kur*a kod z IEM'a czyli mozna było go za darmo dostać będąc tam a teraz żydzisz 1k rp na skina innego bo ten Ci się nie podoba.

no sorry fuck logic

Opublikowano

Ja napisałem po reworku Nasusa to mi odpowiedziali, że wcześniej ogłaszali jak będzie wyglądał i za Galaktycznego mi nie oddadzą RP.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Możesz zwrócić postać a skin zostanie i będzie czekał na ponowne odblokowanie postaci.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...