Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opinie YourServ.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie :)

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Z tego co wiem, ten hosting jest nielegalnie na rynku ---> brak DG, znaczy ona jest, ale zajmuje sie jakimś sprzetem wiejskim, a nie hostingiem... wiec raczej nie polece ;)

Opublikowano

Ten hosting jest do bani. Kupując tam serwer nie wiesz na czym stoisz. A w szczególności VPS (0 danych o procesorze itd)

Po za tym trzeba być idiotą żeby pytać o opinie hostingu jak się już posiada ten serwer więc sam możesz ocenić. Bo reklamujesz go w każdym poście np tutaj (jak jeszcze nie edytował)

http://www.mpcforum.pl/topic/961485-spis-typy-serwerow-oraz-hostingi/page-11

2qxnxb6.jpg

Keep calm and listen Tiesto & Hardwell

Opublikowano

Kupiłem serwer 20 slotów, działa nawet ok

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Ten hosting jest do bani. Kupując tam serwer nie wiesz na czym stoisz. A w szczególności VPS (0 danych o procesorze itd)

Po za tym trzeba być idiotą żeby pytać o opinie hostingu jak się już posiada ten serwer więc sam możesz ocenić. Bo reklamujesz go w każdym poście np tutaj (jak jeszcze nie edytował)

http://www.mpcforum.pl/topic/961485-spis-typy-serwerow-oraz-hostingi/page-11

Oj ludzie, to jest po prostu jego hosting, dlatego on tak reklamuje to, pyta co i jak.

Hosting jak dla mnie nie jest ciekawy, panel tak szczerze to jest chujo*, nie polecam :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Kupiłem serwer 20 slotów, działa nawet ok

czemu robisz z siebie id****(sam sie domyśl co tu jest napisane) i na jednym koncie reklamujesz hosting a potem mówisz że hosting dał ci jakieś screeny, kody rabatowe itd ?

Opublikowano

NIP i REGON, które są na stronie odnoszą się do:

Gospodarstwo Rolne Gryzio Rober ( 0113Z - UPRAWA WARZYW, WŁĄCZAJĄC MELONY ORAZ UPRAWA ROŚLIN KORZENIOWYCH I ROŚLIN BULWIASTYCH )

Nie mówiąc o kłamstwach i "zajebistej" dojrzałej administracji.

Ps. endox masz rozdwojenie jaźni ?

Opublikowano

Takie coś istnieje :O? szczerze jeśli jesteś ''nowy'' w scenie serwerów minecraft na początek polecam ci te bardziej ''sławne'' hostingi typu craftserve, mineserv

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...