KociaczekKC Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Siema mam pytanie, czym mogę carrować w brązie? Dzisiaj od rana carrowałem Miss Fortune (awansowałem z III do brąz II) ale nudno trochę tak ciągle adc grać. Jaką postać polecacie, oczywiście z tych które posiadam. Postacie jakie mam: Akali, Alistar, Amumu, Annie, Ashe, Cho' Gath, Ezreal, Fiora, Garen, Irelia, Janna, Katarina, Kennen, Master Yi, Miss Fortune, Nunu, Riven, Ryze, Sivir, Soraka, Syndra, Teemo, Tristana, Tryndamere, Vi i Yasuo (mówię z góry że Rivenki jeszcze zbytnio nie ogarniam, wczoraj dopiero ją kupiłem) Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat666 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Vi w jungli lub kup nasusa i na topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To naucz się grać riven,póki nie ma jeszcze nerf'a to możesz nią spokojnie wyjść do silver'a,pooglądaj filmiki jak nią grają,zrób dobre masterki/runy i będzie miazga; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Googlus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Możesz carrować każdą postacią, którą posiadasz. Ja bym grał w pierwszej kolejności: Topa riven (dopóki jeszcze się da) / trynda / yasuo Mida akali / ez / kata / riven / syndra / yasuo Jungle: Vi Supp: anka, broken na supporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiekielnySandal Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ogarnij riven i gg easy Poza tym to Ezreal (ludzie w brązie zwykle nie znaja jego mozliwosci i nie potrafia na niego grac) i Vi na jungle. Ładnie się jeszcze ciśnie shyvanka na topie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.