venizerek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 xxx Do zamkniencia Szukam Ludzi ogarnientych do Sieci MultiCrafters Odnośnik do komentarza
Kodzi12 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Hmm, może tak najpierw naucz się pisać (nie jestem hejterem, ale mnie takie coś wkurza). Błędy - Więcej a nie Wiencej, Download a nie Dowload. Popraw błedy w skryptach, np. to, w Komendy Gracza - oglna pomoc dot. serwera.". A tak to skrypty nawet dobre, rób więcej i je uzupełniaj Odnośnik do komentarza
venizerek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Co do do tego co napisales to nie ja napisalem a jak widzisz mogł byś poprosic o zmienienie a nie hejtujesz Szukam Ludzi ogarnientych do Sieci MultiCrafters Odnośnik do komentarza
warrock hack Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @up czytaj uważnie posty! @topic no fajnie ale skrypt na komendy dla graczy według mnie nie potrzebny i co robi w skrypcie automessages jakiś konkurs? Jeszcze jedna rzecz panie dark iwanek chodzi mi o to : ################################################################# # Skript Stworzony Przez DarkIwanek # # Wszelkie prawa zastrzone! # Kopiowanie, rozpowszechnianie skryptów bez informacji # o autorze jest zakazane oraz karane przez polskie prawo! ################################################################# Hmmm na pierwszy rzut oka nic nie ma ale sam tego nie przestrzegasz !! to tak na boku oraz po co to w skrypcie który można napisać samemu po paru poradnikach i będzie wyglądał identycznie non-sens Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza
venizerek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @up czytaj uważnie posty! @topic no fajnie ale skrypt na komendy dla graczy według mnie nie potrzebny i co robi w skrypcie automessages jakiś konkurs? Jeszcze jedna rzecz panie dark iwanek chodzi mi o to : ################################################################# # Skript Stworzony Przez DarkIwanek # # Wszelkie prawa zastrzone! # Kopiowanie, rozpowszechnianie skryptów bez informacji # o autorze jest zakazane oraz karane przez polskie prawo! ################################################################# Hmmm na pierwszy rzut oka nic nie ma ale sam tego nie przestrzegasz !! to tak na boku oraz po co to w skrypcie który można napisać samemu po paru poradnikach i będzie wyglądał identycznie non-sens Co z tymi mesages zostawilem je ponieważ to co potrzebne do skelu smocze monety a nie tylko bo mozesz dodac wlasne mesages Szukam Ludzi ogarnientych do Sieci MultiCrafters Odnośnik do komentarza
warrock hack Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up to nie mogłeś tych komend dać do skryptu z tym sklepem :\? Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza
venizerek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @up to nie mogłeś tych komend dać do skryptu z tym sklepem :\? To nie tylko jest dla tego skeipt Szukam Ludzi ogarnientych do Sieci MultiCrafters Odnośnik do komentarza
WujcioCreeper Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Taki PS. W Skrypcie "Komendy Gracza" Napewno nie działa lista administracji online, gdyż to jest komenda i nie ma nic podane. Powinno być z pętlą i permissions, tak najłatwiej do zrobienia. Z tego co widze w kodzie to nie zadziała napewno. Odnośnik do komentarza
venizerek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 # Edit Szukam Ludzi ogarnientych do Sieci MultiCrafters Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.