sweet_weed Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witajcie Mam do was pytanie z kąd wypadają,kupuje się ten nowy "brain set" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jaki set? Nie kojarzę nazwy "brain set". Podaj może jakieś screeny? Na literę "B" mi teraz przychodzi do głowy tylko "Berita" Może to masz na myśli? Przykładowe screeny z aiondatabase: Plate: Leather: To masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sweet_weed Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 sorki błąd początkującego Xanan tak właśnie chodzi mi o ten set Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W podziemnym Katalam leci, o ile dobrze się orientuje, albo w crafcie. Juz nie kojarzę bo dla mnie wszystkie te "dark skiny" wyglądają niemalże identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Sety o skinie "Beritowym": Dropią z named mobów w Podziemnym Katalamie Dropią w instancji w Podziemnym Katalamie - "Ophidan Bridge" - 6 osobowa, krótka minigierka z bardzo małą szansą na drop wcześniej wymienionych itemów Dropią z instancji "Sauro Supply Base" w białej wersji setu Można go otrzymać poprzez craft z recek Balaurowych - wymaga olbrzymiej ilości materiałów ponieważ musi parokrotnie krytnąć item podczas craftu by otrzymać skin "Beritowy" z PvP statami. Skupię się na najłatwiejszym sposobie zdobycia tego setu (poza kupnem partów od innych ludzi): drop poszczególnych itemów z named mobów: Mapka z lokacjami bossów: Kolor pomarańczowy oznacza eternalowy rodzaj itemu, a żółty oznacza gold. Podałem tutaj tylko armory oraz tarcze. Mogą spaść jeszcze bronie ale pytasz o set. Penemon - nieumarły mag w środkowym, charakterystycznym ponieważ większym od innych nagrobku (Płytowe Klata, Rękawice | Kolcze Klata, Rękawice | Skórzane Klata, Rękawice | Płócienne Klata, Rękawice | Tarcza | Tarcza) Promion - duży koń z nieumarłym jeźdźcą (Płytowe Spodnie, Naramienniki | Kolcze Spodnie, Naramienniki | Skórzane Spodnie, Naramienniki | Płócienne Spodnie, Naramienniki) Slavir - duży... Robal. (Tarcza | Tarcza) Kamara - wielkie, stojące na 4 łapach nie wiadomo co - nie można przeoczyć jeśli jest żywy (Płytowe Hełm, Buty | Kolcze Hełm, Buty | Skórzane Hełm, Buty | Płócienne Hełm, Buty) Lata - Balaurowa kobieta mag (Płytowe Spodnie, Naramienniki | Kolcze Spodnie, Naramienniki | Skórzane Spodnie, Naramienniki | Płócienne Spodnie, Naramienniki) Grigol - duży mięśniak (Płytowe Klata, Rękawice | Kolcze Klata, Rękawice | Skórzane Klata, Rękawice | Płócienne Klata, Rękawice) Queen Serusia - duży insekt z szponami (Płytowe Hełm, Buty | Kolcze Hełm, Buty | Skórzane Hełm, Buty | Płócienne Hełm, Buty) Wszystkie bossy jednak są pilnie campione na każdym serwerze więc nie będzie łatwo samemu wyfarmić set. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sweet_weed Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.