Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Oferuję Zareklamuję twój Serwer Na youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama na takim kanale jest bardzo mało opłacalna. Graczy typowo nastawionych na metina jest bardzo mało to grono zbiera się dla obejrzenia filmów parodiowych itp nie metina.

Osobiście nie polecił bym takiego kanału do reklamy a co prędzej sam bym jej nie zakupił.

bez linków zewn.

Opublikowano

słuchaj że kanał nie ma kategorii metina to nie daje faktu ze ludzie nie wejdą tu chodzi o tagi i wysyłanie na inne jakieś popularne strony gdzie siedzą gim ;D

Opublikowano

słuchaj że kanał nie ma kategorii metina to nie daje faktu ze ludzie nie wejdą tu chodzi o tagi i wysyłanie na inne jakieś popularne strony gdzie siedzą gim ;D

Co nie zmienia faktu ze najbardziej potrzebni sa tutaj youtuberzy ktorzy maja te 2k subow z metka i ci ludzie sledza ich filmiki przy wyborze serwera.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

po 1 kiedyś nagrywałem metina i miałem 1k ale nie miałem czasu na wrzucanie często filmów to przestałem i wrzucałem jakieś parodie więc dużo osób jest z metina a po 2 są po to tagi i ktoś bd wyszukiwał metin priv i ten film co ja wrzucę bd się pokazywać a co dadzą mi suby ze podbiją z 1k wyś i ludzie wtedy bd bardziej wchodzić i patrzeć czy fajny serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...