Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isro, Sro-r, priv, Nowy priv? Silkroad teraz?

Dot.Net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak na wstępie uprzedzę kilka osób że już taki temat był i przeczytałem lecz nie znalazłem w nim odpowiedzi na moje pytanie.

poszukuje kilku informacji dotyczących mentalności graczy, czy nadal większość z nich ciągnie głównie do privów czy już się zrazili do tego i wracają do oficjalnych wersji silkroad?

Czy może obecnie gracze wybierają sro-r i isro jak za dawnych czasów i nowe privy z niby nowymi rzeczami itd.. niemają sensu, czy może nadal ludzie poszukują nowości innowacji i dobrego priva? ..

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Czyli niema co kombinować Silkroad upadło trzeba zaczac grać w co innego, Dziękuje za odp.

Ahh te czasu ponad 20 serwerów i każdy po 3k graczy ;D

Opublikowano

Jeżeli chcesz się pobawić - FW, PvP, Guildie, to polecam dobry priv z minumim 500+ osobami online.

Jeżeli coś na dłuższą 'metę' - to Silkroad - R.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Do Silkroada już nie wrócę nigdy(mówię tutaj o globalnym) i powody są pewnie każdemu znane, dno, dno i jeszcze raz dno. Wole zostać już na privach, które trzymają się tradycyjnie : ) Polecam tobie to samo.

J7LVMUC.png
Obecnie pogrywam na serwerze silkroad, którym jest Skalidor : )

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...