Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOLNY PROGRAMISTA!!!

Witam, jestem znany pod nickiem Blog i zajmuję się tworzeniem programów na system Windows xp,vista,7,8. Moje programy oparte są na .NET Famework 4.0 i 4.5, łączą się z bazami FTP. Mój ostatni projekt to Launcher do minecraft’a wykonany dla MinecraftPolska.net. Jestem w stanie napisać bardzo zaawansowany program, w przystępnej cenie. Jesteś zainteresowany ofertą napisz do mnie na [email protected]

Oto parę screenów aplikacji która wykonałem w ostatnich dniach dla MinecraftPolska.Net, tutaj macie podstawowe rzeczy takie jak:

• Minecraft'owe przyciski
  • Wiadomości typu POKE, które są ustawiane przez administracje w oddzielnej aplikacji, lub też jej wyłączenie
  • Uruchamianie TeamSpeak3 I automatyczne łączenie z serwerem MinecraftPolska.net
  • Status serwera Minecraft (Offline/Online)
  • Zmiana wersji gry
  • Ładowanie Minecrafta z poziomu launchera poprzez pasek ładowania stylizowany na pasku exp z Minecraft
  • Wtyczka społecznościowa Facebook
  • Otwieranie stron po kliknięciu np. ikony Facebook'a strony facebook.pl
  • Łączenie z MInecraf.net i pobieranie aktualnych skinów minecraft
  • (alternatywne) Licznik uruchomień aplikacji przez wszystkich użytkowników (może to być wyświetlana na osobnej aplikacji, lub w głównej
  • (alternatywne) Obowiązkowa aktualizacja aplikacji

I wiele, wiele, wiele więcej...

SCREENY:

post-819773-0-89692600-1389223840_thumb.png

post-819773-0-69172200-1389223854_thumb.png

post-819773-0-45318700-1389223859_thumb.png

post-819773-0-81168200-1389223860.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...