Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szablon Yitian2 (zgodny z prawem)

Kacperqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że pierwszy temat został zamkniety postanowiłem wszystko przedyskutowac z moderatorem który pozwolił mi ponownie udostepnić strone

Dla przyszłych moderatorów:

Owszem serwer Yitian2 został sprzedany wraz z strona www (co okresla jasno umowa ) "strrona przygotowana do wspólpracy z metin2" ale nie ma tam wzmianki o tym iż zostały sprzedane prawa autorskie do strony które są w posiadaniu Tognara (i od poczatku były btw. serwer sprzedawał zonni) . Podsumowując udostepniam legalny szablon tej strony który był w posiadaniu wyrzej wymienionego własciciela i żadna umowa nie może określić praw autorskich tej strony. Prosze moderatorów o głebszą analize tej umowy na przyszłość

Download

http://www.multiupload.nl/8XSEMNRLCN

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/4629b997872a13993e711a18d84e28e113ae3c2fdbea2c596f538c57314b9f62/analysis/1389207840/

Podglad strony

www.yitian2.pl

Jeżeli będzie dużo polubień będzie wiecej ciekawych rzeczy zwiazanych z Yitian2 pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli to legalne, choć nie wnikam to osobiście strona mi się podoba, prostota + przejrzystość to tyle czego mi potrzeba do korzystania z niej a Tobie do wystawienia " + " ;)

Opublikowano

Strona może i ładna w swojej prostocie.

Jedno co mi się nie podoba to cały nagłówek. Jest nieco za duży i jakośś nie gra z resztą.

A tak to spoko :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

zamiast pisac dodalbys wpisy do mysql ...

Lol ... Gościu dał Ci za darmo bardzo dobrą stronę, to Ty jeszcze jakieś wonty masz ?

Chce to doda, jeżeli nie to nie. Pomyśl trochę lub poczytaj to samemu sam zrobisz -.-

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jak widac tu trzeba zrobic tut jak podlaczyc ta strone

Wyslane za pomoca tapatalk

Serio? Po co? Niech sami się nauczą, nawet takiej błahej czynności...

Opublikowano

Świetny zarazem śliczny szablon :)

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Przecież to jest zwierzyna pospolita. Top: Strona jak najbardziej dobra,ale nie rozumiem po co to udostępniasz.

A bo zalega na kompie a 2 obexny admin serwera cwaniakowal ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...