Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Panda Teemo

SyberianHusky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, oplaca się kupować ta skórke teemo na wyprzedaży ? Podobno nie dawno byla za free to nie wiem. Lajkuje każde sensowne odpowiedzi.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Była za free ale raczej znowu nie będzie ;)

Więc czy warto? Sam ją posiadam i bardzo wyglądu epickiego nie ma;d

Jeżeli lubisz teemo oraz podoba Ci się ten skin to kup;d Każdy ma inną definicję piękna ;)

Opublikowano

Nie wiem czy skórka teemo była dosłownie darmowa, ale pod koniec sierpnia można było dostać Rageborn Mundo i Panda Teemo za odpowiedzenie na danie pytanie, ale ta "promocja", już się skończyła. I na twoim miejscu, jeżeli masz rp kupił bym Astronaut Teemo albo poczekał, aż będzie można kupić Badger Teemo. Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie.

Opublikowano

No narazie nie mam rp , dlatego pytam się czy doładować , bo nie jestem z tych kasiastych , ekhmm , wiecie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Opłaca się,skin Panda teemo ma świetny art,bardzo ładnie się prezentuję oraz ma świetny klimat.

Świetny klimat ;f

Nie rozumiem jedynie co ma Panda do piramid które są zamiast grzybów TO KURWA pownien być Teemo Faraon czy coś;d

Opublikowano

Panda jest świetny, fajny art, słodki wygląd w grze i zmienione grzyby. Możesz się jeszcze zastanowić i kupić w wielkanoc (najprawdopodobniej króliczki będą w przecenie, ale żeby nie było ze na 100%, nie jestem pewien)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Panda jest lipny. Króliczek lub astronauta lepszy, ze względu na klimat. JEDNAKŻE! Skin ma sie podobać TOBIE, bo są gusta i guściki :)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...