Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] nt powstającego serwera.

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Założyłem temat, bo jestem ciekaw, co mógłbym wprowadzić na serwer, który niedługo planuję wydać.

Aktualnie myślę, że max lvl to 105, po starcie stopniowo zwiększany zgodnie z życzeniami graczy. Typem ma być medium z mieszanką easy, standardowo bez nawału epików, bo kto chciałby chodzić na podstawowe mapy z bronią mającą 1294812 ataku? Wraz ze zwiększaniem maxymalnego poziomu, urośnie liczba broni, map [...].

Serwer już by startował, ale mając source metina postanowiłem przenieść się na nowe pliki, co jeszcze chwilę mi zajmie. Da nam to możliwość dowolnej edycji gry, nieblokowanej niczym, poza wyobraźnią ;)

W związku z tym, chciałbym zobaczyć, co chcielibyście zmienić, dodać/usunąć, mając do dyspozycji serwer podobny do globalnego, ze zwiększonym zdobywaniem statystyk, ciut większą ilością przedmiotów itd.

Opublikowano

Przede wszystkim by wystartował w tą date którą oficjalnie przedstawisz ( żebyś nie zrobił nas w chu*a ) i żeby nie było bugów na starcie i problem takich jak na Resh*a , każdy chyba wie co z nim wyszło serwer cieszył się dużą popularnością , ale wyszło jak wyszło na starcie ... problemy z klientem , mega ddosy nie dało się grac i ile tam gra teraz 100 osób ?

Opublikowano

Najlepszy serwer to taki na którym masz dużo setów eq, dużo ulepszania ale ciężko zdobyć te ulepszacze...

Ogólnie hard/medium

Starającą się administracją

i dużą ilością rzeczy dodatkowych :D

Opublikowano

Najlepszy serwer to taki na którym masz dużo setów eq, dużo ulepszania ale ciężko zdobyć te ulepszacze...

Ogólnie hard/medium

Starającą się administracją

i dużą ilością rzeczy dodatkowych :D

Hardowy zawrót głowy, idźcie wy wszyscy z tymi serwerami..

DAWAĆ EASY :D

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Co prawda, hardów jest ogromna ilość, jak powstają serwery "Medium" to już nie są one jak klasyczne Medium na których była niesamowita zabawa i atmosfera tylko za przeproszeniem jakieś gó*no easy/hard chociaż tych serwerów nawet nie da się nawet określić.

Jeżeli bierzecie beta testerów to zbierzcie 100+ graczy którzy szukali, ale to naprawdę w pełnym znaczeniu szukali bugów, które natychmiast zostawały by naprawiane podczas bety, tak by na starcie nie było większych, jak i mniejszych bugów rzucających się w oczy.

Bo jak każdy wie niby są beta testerzy którzy za przeproszeniem gówno robią i bawią się w pvp tylko zamiast normalnie grać ( I dlaczego oni dostają jeszcze sm za głupie pvp? )

BTW... Co prawda też nie wina beta testerów bo wiem jak to SA/GA serwera przeczyta co napisał BT i oleje sobie to i wszystko na ostatnią chwilę chce robić.

Jeżeli chodzi o Twój serwer to zrób jakiś 120lvl max potem update. Ale naprawdę zmień klasyczne zbroje, mapy na coś nowego a na 100% przybędzie dużo ludzi a mogę nawet to gwarantować. Bo teraz to wszystko co powstaje jest na każdym serwerze i to się nudzi już

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...