BSOD Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 czy to jest beta? edit: wydaje mi się że przed zagraniem polecam pierw obejrzeć to http://www.youtube.com/watch?v=Yfd9QVMJ2bA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak, aktualnie otwarte beta testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Okej dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ale z tego co słyszałem to postaci mają nie usuwać ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po obejrzeniu filmu z youtuba myśle że nie opłaca się grać w Rise of Metin i że twórcy specjalnie dali w tym metin by była reklama i zamieszanie wokół tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficerPL Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @up jak byś zagrał to byś zobaczył że warto grać, nie ocenia się po wyglądzie za wysoka sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niecodzienny Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po obejrzeniu filmu z youtuba myśle że nie opłaca się grać w Rise of Metin i że twórcy specjalnie dali w tym metin by była reklama i zamieszanie wokół tej gry. Nie lepiej dodac slowa z innej gry a reklama sama przyjdzie ? Czy lepiej wydawac w chuj hajsu na reklame, ktora moze nie da efektow Wzbudzili kontrowersje samym slowem Metin i zakrecili ludzi sobie w okol siebie. Reklama dobra ? Dobra. Ja sam jak bym mial stawiac cos powaznego zastosowal bym taka reklame. To tylko dla reklamy, a gra jest naprawde super, tylko teraz cioty innych gier boja sie i ddosuja ROM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxXGAJOSXxx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po obejrzeniu filmu z youtuba myśle że nie opłaca się grać w Rise of Metin i że twórcy specjalnie dali w tym metin by była reklama i zamieszanie wokół tej gry. Oglądając filmiki i czytając komentarze nie grał bym w żadną gre. Jak zagrałem bardzo mi sie spodobało Co do filmiku typ hejtuje gre, przecież nie każdemu musi sie ona spodobać. Magiem spamuje spot, a co w metinie jest inaczej ? pelerynka i bijesz spota 3 dni o i lvl . Dobre jest w grze ze sa instancje Tak jest beta ale kont ani postaci nie będą kasować więc sie opłaca grać, bo ciagle testuja różne eventy i każdy może na nie chodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeQuiet Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Cześć, polecam samemu zagrać i ocenić grę co do grafiki, na tym filmiku grał z "realistic" grafiką, ja polecam spróbować "fresh" Jest różnica? http://www.mpcforum.pl/topic/1070759-lista-cyklicznych-eventow-na-metin2-sg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veriand Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak gra to OB. Jednak nikomu nie polecam w to grać. Chyba, że ktoś szuka zwykłej, nudnej gierki jak milion innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niecodzienny Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak gra to OB. Jednak nikomu nie polecam w to grać. Chyba, że ktoś szuka zwykłej, nudnej gierki jak milion innych Grajac 5 lat w metina to dopiero jest nudna gierka, nie zrezygnowal do konca z metina ale tam nie ma zadnych atrakcji. Tutaj musisz sie starac o PT zeby zabrali cie na instancje w ktorej mozesz dropnac jakies eq, tutaj nie ma tylko ulepszanie itemow i koniec. Tutaj trzeba sie starac o te najlepsze eq. Metin jest zmudna gra ( stwierdzam to dopiero po 5 latach gry ...... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.