Jano900 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam Szukam dobrego builda na Shyvanę, tylko najważniejsze - nie może być papierowa. Spodobała mi się na rotacji ale co się ruszę to już nie mam 3/4 hp. Szukałem na internetach ale internetom się nie ufa. Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 tabi/merkury>frozen malet>wit end>krwiopijec>plemienna>sunfire/omen/guardian Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 tabi/merkury>frozen malet>wit end>krwiopijec>plemienna>sunfire/omen/guardian Tylko zanim kupię lodowy młot to jest już 30 minuta. Prawdopodobnie dlatego że zawsze mam na linii maga lub adc. Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 tabi/merkury>frozen malet>wit end>krwiopijec>plemienna>sunfire/omen/guardian Przecie ty Shyvaną nie grałeś z tego co wiem Nie wciskaj ludziom kitu na siłę Top: Hydra/Sunfire -> Sunfire/Hydra -> Tabi/Merce -> BOTRK -> Spirit V. -> TF Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Przecie ty Shyvaną nie grałeś z tego co wiem Nie wciskaj ludziom kitu na siłę Top: Hydra/Sunfire -> Sunfire/Hydra -> Tabi/Merce -> BOTRK -> Spirit V. -> TF Jak już piszesz nazwy angielskie to chociaż pełne bo te skróty mi niewiele mówią. Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ah, to przepraszam Sunfire - Słoneczna peleryna Merce/tabi - buty BOTRK - ostrze zniszczonego króla (blade of the ruined king) Spirit Visage TF - Trinity Force Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W sumie to temat zamykam, bo mimo usilnych prób za nic nie ogarniam topa. Dzięki za pomoc, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.