Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube > Jak Się Rozreklamować ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie :) dodaje regularnie filmiki od listopada i mam ich 12 (mam też jakies tam stare ale ich nie licze ponieważ wrzuciłem je ponad półroku temu), są to gameplaye gry League Of Legends, Need For Speed World i S.K.I.L.L, mam też pare z Minecrafta, i do tej pory uzbierałem 70 subskrypcji. myśle że to dość wolne tempo. i własnie chciałbym was zapytać o porady jak sie rozreklamować.

I prosze nie piszcie takich żeczy jak:

Pisz w komentarzach pod znanymi youtuberami coś w stylu "Zapraszam do mnie" i tak dalej.. to mi może najwyżej odjąć subów i dodać łapek w dół

dogadaj się z jakims znanym youtuberem żeby coś z tobą nakręcił i będziesz miał rozgłos << większe szanse są że wygram w lotto niż żeby mi któryś Dajboże odpisał a co dopiero się zgodził.

Prosze o pomoc.

Nagradzam laJkami

Opublikowano

Wbijaj na różne fora o tematyce gier i rozsyłaj filmiki do oceny czy coś (tu podobno jest możliwość dodawania filmików , oglądałem ale nigdy z tego nie korzystałem to nie wiem jak to działa)

?????

Opublikowano

Może napisałeś, by Ci nie pisać o youtuberach, ale na pewno wiesz który to Rojo? On ma takie coś jak "Inforojki" i tam wątpię, że jak się zareklamujesz to dostaniesz łapki w dół i hejty. A może jeszcze trafisz na odcinek i Cie poleci? Wrzucaj też może więcej filmików i większa różnorodność? :) I powodzenia w prowadzeniu dalej kanału. :D
PS: Jak umiesz coś zrobić z grafiką typu intro outro fan arty i inne duperele, to możesz robić i wysyłać sławniejszym kanałom. Chociaż w to troszkę wątpię. :P

Opublikowano

Nagrywasz dla przyjemności czy hajsu? Jeśli to drugie(a na to wygląda) to spróbuj dogadać się z innymi "youtube'rami", żebyście razem coś nagrali. A jeżeli to pierwsze to raczej nie ma się co spieszyć, bo widzowie prędzej czy później sami Cię znajdą.

Opublikowano

dziękuje za rady, zobaczyłem co to te Inforojki i napisałem pod filmikiem> oto moja wypowiedz :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam, Wiem że Reklamowanie Się pod filmikami nie jest zbyt dobrą żeczą ale chyba po to są te filmiki, tak więc zapraszam na mój kanał sa tamgameplaye gry League Of Legends, Need For Speed World i S.K.I.L.L, mam też pare z Minecrafta (a w niedalekiej przyszłości mam zamiar dodać pare innych gameplayi). Sprzęt mam naprawde dobry dobrze mnie słychać, wszystkie filmiki są w HD. Często gram z kimś więc nie jest nudno, Zawsze mam coś do powiedzenia nie ma czeegoś takiego że pół filmiku jest cisza, Jasne zdarza mi się przeklinać na filmikach ale to przez to że tak bardzo się angażuje i ekscytuje abyście mogli gre przeżywać tak bardzo jak ja :), mam nadzieje że złapie pare miłych osób które chętnie wejdą na mój kanał no i pozostaje mi na was czekać :)

Dziękuje

DeathPeinPL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mam nadzieje że może chociaż troche przyniesie mi to paru dodatkowych oglądaczy

@Freezer

Nie kręce dla hajsu. nie mam prawa jeszcze nawet o tym myśleć, na moim poziomie kręcenia kręci sie bo sie lubi i kręce żeby się z tym podzielić. jasne może kiedyś pieniądze by sie przydały lub byłby o bardzo mił dodatek ale narazie nie mam tego w głowie

Opublikowano

dziękuje za rady, zobaczyłem co to te Inforojki i napisałem pod filmikiem> oto moja wypowiedz :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam, Wiem że Reklamowanie Się pod filmikami nie jest zbyt dobrą żeczą ale chyba po to są te filmiki, tak więc zapraszam na mój kanał sa tamgameplaye gry League Of Legends, Need For Speed World i S.K.I.L.L, mam też pare z Minecrafta (a w niedalekiej przyszłości mam zamiar dodać pare innych gameplayi). Sprzęt mam naprawde dobry dobrze mnie słychać, wszystkie filmiki są w HD. Często gram z kimś więc nie jest nudno, Zawsze mam coś do powiedzenia nie ma czeegoś takiego że pół filmiku jest cisza, Jasne zdarza mi się przeklinać na filmikach ale to przez to że tak bardzo się angażuje i ekscytuje abyście mogli gre przeżywać tak bardzo jak ja :), mam nadzieje że złapie pare miłych osób które chętnie wejdą na mój kanał no i pozostaje mi na was czekać :)

Dziękuje

DeathPeinPL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Freezer

Nie kręce dla hajsu. nie mam prawa jeszcze nawet o tym myśleć, na moim poziomie kręcenia kręci sie bo sie lubi i kręce żeby się z tym podzielić. jasne może kiedyś pieniądze by sie przydały lub byłby o bardzo mił dodatek ale narazie nie mam tego w głowie

Jest Mimecraft i widzowie nie przybywają.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dziękuje

DeathPeinPL

@Freezer

Raczej łapek w dół...

Opublikowano

to co proponujecie oprócz minecrafta i lola ? oprócz tego nagrywam skilla i need for speed world, ale co jeszcze proponujecie ?

Opublikowano

to co proponujecie oprócz minecrafta i lola ? oprócz tego nagrywam skilla i need for speed world, ale co jeszcze proponujecie ?

Najnowsze tytuły, oraz gry starsze i mniej popularne.

Opublikowano

Polecam zrobić "Bronze plays" albo uzbieraj kilka fajnych scenek z gier (twoich) i wstaw filmik pod tytułem "XXX funny moments" (xxx to nazwa gry). Rozreklamuj się na forach, itd. A jak jesteś zdesperowany to pobierz auto-refresh, ustaw pod filmikiem (jak będziesz wylogowany na yt) i czekaj aż dobije ci ok. 1 milion czy coś :P będziesz na głównej stronie yt

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...