Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zainstalować gry

machu1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem i nic nie pomogło. :(

Sciagales calego clienta na nowo ?

Napisz do supportu albo napisz na ich forum. Bo my raczej Ci nic nie pomozemy, bo nikt nie zna tego bledu. Szukalem chwile na google ale nawet wujek google nie pomogl :D

Sprobuj zrestartowac kompa i dopiero odpalic jako administrator

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Sciagales calego clienta na nowo ?

Napisz do supportu albo napisz na ich forum. Bo my raczej Ci nic nie pomozemy, bo nikt nie zna tego bledu. Szukalem chwile na google ale nawet wujek google nie pomogl :D

Sprobuj zrestartowac kompa i dopiero odpalic jako administrator

No nic ściągnę na nowo i napisze czy pomogło :) Żeby gracze, którzy mieli by z tym problem wiedzieli.

Opublikowano

No nic ściągnę na nowo i napisze czy pomogło :) Żeby gracze, którzy mieli by z tym problem wiedzieli.

Widzialem, zeby zainstalowac vcredist_(tutaj wpisz x64 lub x86 zalezne od wersji systemu).exe czyli vcredist_x86.exe i zainstaluj go

Przed tym sprobuj tez wylaczyc kompa i odpalic instalke jako admina, jak nie to zainstaluj vcredist'a

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Widzialem, zeby zainstalowac vcredist_(tutaj wpisz x64 lub x86 zalezne od wersji systemu).exe czyli vcredist_x86.exe i zainstaluj go

Przed tym sprobuj tez wylaczyc kompa i odpalic instalke jako admina, jak nie to zainstaluj vcredist'a

Znaczy ja mam go zainstalowane jak chce go naprawić to jakiś błąd systemu wyskakuje.

Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej by było gdybyś jebnął sobie format, ale jeżeli nie chcesz to spróbuj tego

http://wikifixes.com/errors/0x/0x80070005/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=0x80070005&utm_campaign=WF.S.USA.ErrorN.P&gclid=CNqwk-PP77sCFYZZ3godNWgADg

. Po prawej stronie masz kroki jbc.

Format to zawsze ostatecznosc, format sie robi tylko wtedy gdy trzeba wlozyc wiecej pracy niz zainstalowanie nowego systemu ;)

Nie rob formata, to jak masz zainstalowane to to odinstaluj, wyczysc dysk / rejest programem " disc cleaner " wylacz i wlacz komputer, zainsalij na nowo, napewno bedzie dzialac, czytalem o tym samym bledzie co ty masz i typek mial taki sam problem. Wiec wystarczy tylko odinstalowac, wyczyscic kompa ze smieci i zainstalowac na nowo :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jeśli to komuś pomoże to, odinstalowałem antiwirusa miałem comoodo zainstalowałem na nowo i działa.

Temat do zamknięcia B|

Było dodać plik do zaufanych byś ominął ten krok z odinstalowaniem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...