DamianPro98 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam nie grałem w lola +/- rok więc trochę pozapominałem postanowiłem pograć Sionem możecie mi powiedzieć jak nim dobrze grać? (a także podać najlepszy build?) Chcę pograć grać top / solo top STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hujeq w dópkem Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak chcez z być dobry to nie graj sionem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sion nie jest mocnym pickiem,wydaję mi się że bardziej na low-lvel'y. Co jest w nim dobre to stun,mega shield(AP),obraz ciekawe ulti. Co do buildu to ładuj go full AD(z frozen maletem(zawsze przyda się slow + HP)/chyba że idziesz AP to full AP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianPro98 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 no szkoda ale obecnie mi dobrze nim idzie a jakiego polecacie bardzo dobrego championa na top'a? STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 no szkoda ale obecnie mi dobrze nim idzie a jakiego polecacie bardzo dobrego championa na top'a? Póki nie dostanie nerf'a to Riven:jest mega mobilna,ma mechanizm escape,stun'a,bonus do AD,dobitkę,stun'a oraz można nią wycarrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.