ForestSavage666 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dzsiaj w procesach patrzyłem ii sg ma keylogger'a więc polecam zrobić formata Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Może troche więcej info ? Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Daj Screena bo też mogę sobie powiedzieć OMG keylogger OHH NO Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jakiś skan pliku ? Odnośnik do komentarza
ForestSavage666 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jeśli macie stargatez wejdz : Jak jest pasek zadań to tam na dole masz zeby dostosować czy np . na laptopie ma się powiadomienia ikona itp pokazywac czy tylko informacje to tak jest SG / WarZ send report Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 boooze to nie jest keylogger.... tylko raport o błędach temat mozna zamknąć Odnośnik do komentarza
ForestSavage666 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 hmm .. p usunięciu wszystkich plików ? i ostatnio na steama nie mogłem się zalogować musiałem zmienić hasło przypadek ?? Odnośnik do komentarza
Duballas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 hmm .. p usunięciu wszystkich plików ? i ostatnio na steama nie mogłem się zalogować musiałem zmienić hasło przypadek ?? Bo ostatnio był problem ze steamem ze względu na coraz bardziej wkurwiającą grupę "DerpTrolling". Oj wujek wujek Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Podaj skan pliku? Jakiś oczywisty powód że ma keyloggera Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ty jesteś przypadkiem wujek By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie ma keyloggera, cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.