Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Autorski Hack

Klower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie to jest jakis Keylogger.

Użytkownik z 1 postem wstawia jakiegos hacka z funkcja Trade Hack ? albo wykrywacz metinów.

P.S jak chcecie to probujcie uzytkownik z 2 postami wrzucil hacka w dziale combat arms , sciagnalem i okazalo sie ze działa

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

wyslalem skanowanie antywirusem, wiec nie moze to byc keylogger - spradzam pliki przed umieszczeniem ich na forach publicznych, nie mam potrzeby umieszczania keya czy trojanow

zreszta kazdy uzytkownik na poczatku ma 0 postow, prawda?

zreszta,,,, podzielilem sie tylko hackiem, nie prosze o sciagniecie kazdy zrobi co uwaza za sluszne, plik jest spakowany w zip wiec wystarczy po sciaganieciu go przeskanowac

MrMisiek zawsze oceniasz ksiazke po okladce? Wiec przed sprawdzeniem nie mow ze to key, zastanow sie zanim zdegradujesz

Opublikowano

Nie uraziles, ale najpierw zrob skan a pozniej wyraz opinie na temat zawartosci, a co do tradehacka nie testowalem jego dzialania poniewaz jakos nie moge go uruchomic, moze komus innemu sie uda

Wykrywacz metinow, raz dziala raz nie jakis blad w kodzie

Opublikowano

Działa ; ) +

AVG mi wyskoczyl Avira i Norton ^ ^

@Edit

Sprawdz czy dziala ^ ^ Po prostu mowie jakie mi Antywirusy wyskoczyly ^ ^ z Alarmem heh

Ja nie gram w metina wiec nie moge sprawdzic ; >

Opublikowano

Niechce się sciągnąc.. klikam Regular i nic wyskakuje okienko do wypełnienia jakiegoś czegoś...

przydałby się na jakimś innym serwerze typu megaupload itd.

8307398.jpg

66851.jpg

Opublikowano

Szczerze to nie chce mi się wieżyć że ten hack działa , bo wkońcu kto by dawał działającego TH . Moim zdaniem to keylogger i odradzam pobieranie tego .

@Klower może odrazu daj dzialającego YANG HACKA ( sarkazm )

:P

Opublikowano

a czemu tego niemoge stad pobrac wyskakuje " Complete the Quick Survey to Continue

Fill out the first three page with valid information. You will then be taken straight to the download!

If the information is detected as fake your IP address (87.205.36.92) will be permanently banned from our website. "

Jakby ktos mogbly wrzucic to na speedshare bede wdzieczyny , bo chcialem przetestowac xD

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

Ten hack to na 100% nie jest key logger ani wirus.Sprawdzałem na najnowszej wersji metina.Włączyło się coś, pojawiło się takie czarne menu ale metin sie wyłączył.Pisało że jest za mało pamięci aby hack zadziałał czy jakoś tak.A przez tą stronę to łatwo ściągać wystarczy wypełnić to co masz na dole tzn.zarejestrować sie na stronę.

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

A dlaczego to jeszcze jest na tym forum to jest keyloger ze słynnej strony pa.....(Bez reklam). Ten keyloger jest charakterystyczny kiedyś z pół roku temu się dałem nabrać i koniec.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...